Την Πέμπτη η απόφαση της ΕΠΟ για την Football League

Στο ΔΣ της ΕΠΟ την Πέμπτη (25/6) θα αποφασίσει τελικά για το πόσες ομάδες θα συμμετέχουν στη Football League της νέας περιόδου.


Η προκήρυξη της κατηγορίας προβλέπει τη διεξαγωγή πρωταθλήματος με 20 ομάδες τη σεζόν 2015-16. Μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων,
ο αριθμός αυτός δεν συμπληρώνεται, καθώς οι Νίκη Βόλου και ΟΦΗ θα αγωνιστούν απευθείας στη Γ’ Εθνική, όπως ενημέρωσαν επίσημα, ενώ τον ίδιο δρόμο ίσως ακολουθήσει και ο Εργοτέλης.

Στη συνεδρίαση του ΔΣ της Football League της Δευτέρας (22/6) υπήρξε η πρόταση να παραμείνει η κατηγορία και τη νέα σεζόν με 28 ομάδες, οπότε καμία ομάδα δεν θα υποβιβαστεί από τα πλέι άουτ, ενώ θα ανέβουν και οι δευτεραθλητές της Γ’ Εθνικής.

Η πρόταση αυτή, που έγινε από την Επισκοπή, δύσκολα θα γίνει δεκτή από την ΕΠΟ, με την Ομοσπονδία όμως να καλείται να πάρει μια απόφαση για τη μορφή που θα έχει η Football League τη νέα σεζόν.

http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!