Μανώλας παρών! Νεα Γενική συνέλευση και ψηφοφορία στις 18-20 του μήνα!

Πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση που διοργάνωσε ο Ερασιτέχνης απόψε το βράδυ στην Εκάβη μπροστά σε αρκετό φίλαθλο κοινό της Πιερίας και φυσικά του Πιερικού!

Τον λόγο πήρε αρχικά ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Πασχάλης Τσιτιρόκης, τα αρχικά του λόγια ήταν για τα νομικά και οικονομικά θέματα που ενδέχεται και πρέπει να ξέρει όλος ο ''Πιερικός κόσμος'' μακριά από όσα γράφονται καθημερινά είναι ότι ουδεμία ευθύνη η μέρος της δεν έχει στις παλιές οφειλές της ΠΑΕ που πέρασε έως σήμερα. Επίσης δήλωσε ξεκάθαρα ότι μέχρι και ο Ερασιτέχνης αυτά τα τέσσερα χρόνια που διοικούσε το συγκεκριμένο σχήμα δεν χρωστάει απολύτως τίποτα, ότι παλαιές οφειλές προηγούμενων ερασιτεχνών η ΤΑΠ πηγαίνουν και αυτές σύμφωνα με έμπιστους ανθρώπους του κοινού στις οφειλές της εκκαθάρισης της ΠΑΕ.
Πέρα απο όλα αυτά και απο έντονο διάλογο για όσα ειπώθηκαν και γράφτηκαν σε σαιτ και εφημερίδες απόψε, απο ''Συλλόγους'' κτλπ, ανακοινώθηκε απο τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη οτι συναντήθηκε ήδη με νομικούς θα προβεί σε μήνυση(!) σε όλους αυτούς που γράφουν κατά καιρούς ψευδή πράγματα και επιτίθενται σε ονόματα και καταστάσεις.

Πέρα απο αυτό όμως θα βάλουμε το θέμα του ενδιαφερόμενου που αν δεν υπήρχε αυτός όπως δήλωσε ο δάσκαλος Βασίλης Τσακιρίδης τι θα γινόταν απόψε στη συγκέντρωση;;; απαντήσεις για αυτό το θέμα δεν θέλουμε να σκεφτόμαστε καν.... διότι η αλήθεια είναι ότι στο βήμα σηκώθηκε ο επιχειρηματίας  Χρήστος Μανώλας και ανακοίνωσε το έντονο ενδιαφέρον του για τα διοικητικά θέματα του Πιερικού! Έπειτα απο συναντήσεις όλη αυτήν την εβδομάδα και με δικηγόρους του, και με την επιτροπή, ψάχτηκα πολύ σε βάθος για ΌΛΑ τα θέματα του Πιερικου είτε ΠΑΕ είτε Ερασιτέχνη και δηλώνει έτοιμος για τη νεα συνέλευση που θα γινει η ψηφοφορία, είτε η ομόφωνη (αφού ο ίδιος ειναι ο μόνος ενδιαφερόμενος) είτε εκτός και αν κάποιου απροόπτου βρεθεί μέχρι την επικύρωση της βαθμολογίας νέος ενδιαφερόμενος. Πάντως η κίνηση αυτή του Χρήστου Μανώλα κατάχειροκροτήθηκε και υποστηρίχθηκε απο όλη την αίθουσα! Η Γενική Συνέλευση λοιπόν θα γίνει εφόσον επικυρωθεί η βαθμολογία, (δηλαδή γύρω στις 18 με 20 Ιουνίου) και θα πρέπει να αρχίσει η ομάδα να τρέχει το πλάνο της για τη νεα σεζόν στη Γ' Εθνική, το πλάνο οπού εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου θα το ανακοινώσει το σχήμα του κυρίου Χ.Μανώλα την ημέρα της συνέλευσης.


Υ.Γ Στο βήμα ανέβηκαν επίσης οι πρόεδρος παλαιμάχων Νικος Καλαμπάκας, 
O πρόεδρος της ''μέχρι σύντομα'' ΠΑΕ Κώστας Παπαδόπουλος που ξεκαθάρισε και επιβεβαίωσε και αυτός απο τη θέση του οσα είπε και ο Π.Τσιτιρόκης για τα οικονομικά και την εκκαθάριση της ΠΑΕ!
Δήλωσε επίσης οτι εφόσον η ομάδα τη νέα χρονιά ανέβει απευθείας στη Β'Εθνική η τότε συνέλευση θα έχει να επιλέξει ανάμεσα σε δύο αποφάσεις η μία ειναι η αλλαγή ΑΦΜ και η άλλη είναι δημιουργία νέας ΠΑΕ!
Στο βήμα  αμέσως μετά ανέβηκε ο Γ.Λιώντας απο τον ΣΦΙΠ ξεκαθαρίζοντας κάποια πράγματα του συλλόγου που εκπροσωπεί απο την μεριά του.
Ο πρόεδρος των Μελανολεύκων οπού πήρε την θέση του για το πριν το τωρα και το μετά! (Εχει μπει ξεχωριστό άρθρο).
Υ.Γ 2 Ο ΣΟΠ ΘΥΡΑ 5 είχε πραγματοποιήσει αρχικά να βγει στο βήμα να μιλήσει με την σειρά του σαν σύνδεσμος αλλά λόγω του ότι τα πράγματα στη μέση της συγκέντρωσης άλλαξαν τροπή σε άλλα θέματα δεν βγήκε να μιλήσει για να προστατεύσει το ήθος της ομάδας και του ενδιαφερόμενου, πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μιλήσουν στην νέα γενική συνέλευση όπου θα είναι και καθοριστική.











13 σχόλια:

  1. ολο το κλιμα χαλασε απο τη στιγμη που ανεβηκε ο Καλπακιδης και ειπε εκει την κοτσανα του
    μετα αρχισαν ολοι να λενε για τον εναν για τον αλλον για το σφιπ για τον ιτσιο για τον παπαδοπουλο για την θεια μου την ξαδερφη μου και και και και . η μιση συγκεντρωση ηταν για το ποιος εφταιγε ολα αυτα τα χρονια ποιος μας εριξε και το τι γραφει ο Λαλλας στα φεισμπουκ ΕΛΕΟΣ δηλαδη πια αντι να κοιταξουμε να υποστηριξουμε την κινηση του Μανωλα και να δουμε την επομενη μερα τη ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΜΑΣ κοιταμε τι λεει ο καθε ψυχανομαλος καθημερινα στα καφε και στα σαιτς θελει ενωτικο κλιμα παιδια οχι συζητησεις του κωλου παμε για μια νεα αρχη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι υπόλοιποι υποψήφιοι πού ήταν ρε παιδιά; Δεν έχω τίποτα με τον άνθρωπο αλλά τόσες μέρες ακούστηκαν πολλά ονόματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδώ θέλουμε να υπογραμμίσουμε ότι και σύμφωνα με την επιτροπή επαφών, κάποιες επαφές που ενδεχομένως θα γινόντουσαν αυτές τις μέρες δεν έγιναν και έτσι ο μοναδικός μέχρι στιγμής και πιο ζεστά ενδιαφερόμενος είναι ο Μανώλας!

      Διαγραφή
  3. MANWLA PROXWRA ALLAKSE TA OLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν στη Γ/Σ του Πιερικου βρεθεί ένας που θα ζητήσει να κατεβεί με άλλο ψηφοδέλτιο το οποίο θα έχει όλα τα εχέγγυα και βγάλει 5 συμβούλους σ αυτή την περίπτωση θα συνεργαστεί ο Μανωλας ,,η θα ζητήσει αμιγές δικό του ψηφοδέλτιο και διοίκηση,, .δεν θέλεις να μάθουμε την άποψη του ΜΑΝΩΛΑ.

      Διαγραφή
    2. ΚΥΡΙΑΚΟ ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΗΛΩΣΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ. ΕΙΠΕ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ. ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙΣ ΒΑΣΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΤΕ ΠΑΡΑΤΑ ΤΑ

      Διαγραφή
    3. θα ήθελα στην Γ/Σ/ να εμφανιστούν και οι άλλοι που δεν διέψευδαν ότι ενδιαφέρονται για τον Πιερικό και αντί του ενός χρηματοδότη ,Μανωλα να είχαμε μια διοίκηση Μανωλα ,Αμερικάνου, Ελευθεριάδη, Συμεωνίδη, Γαβριδη,κλπ θα ήταν ποιο υγείες και οικονομικά ισχυρό Δ/Σ .Πάνω σε αυτό θα ήθελα την άποψη του Μανωλα .Οσο για σένα φίλε δεν έχω τίποτε προσωπικό ,το μόνο που μας ενδιαφέρει ειναι ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ .Ίσως εκεί να έχομε διαφορετικές αντιλήψεις και προσεγγίσεις.

      Διαγραφή
  4. Ας κοιτάξουμε όλοι να στη ρίξουμε τη μοναδική απο οτι φαίνεται κινηση του Μανωλά. Ας ενωθουμε επιτέλους καο όλοι μαζί να βγάλουμε την ομάδα απο τις Λάσος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΛΑΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ;;;;;; ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΛΑΛΛΑΑΑΑΑΑ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αστονα στον υπολογιστη του τον ανθρωπο να γραψει ρε.....
      εξαλλου τον περιμενουμε στη Γενικη Συνελευση

      Διαγραφή
    2. ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΚΑΒΑΛΙΩΤΗ

      Διαγραφή
  6. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΊΝΟΥΝΕ ΘΕΣ ΣΤΙΝ ΕΚΑΒΗ???? ΜΑΝΩΛΑ ΠΡΩΧΟΡΑ ΚΑΙ ΑΛΑΞΕΤΑ ΟΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΚΑΤΕΡΙΝΙΟΤΗ ΦΥΛΑΘΛΟΣ ΝΑ ΑΦΙΣΕΙ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΟΠΟ ΚΑΙ ΠΡΑΒΩ ΠΟΥ ΘΕΛΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΙΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΙΝ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΗ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΒΓΗ Β ΕΘΝΙΚΗ.... Ο ΚΗΡΙΟΣ Ο ΛΑΛΑΣΣΣΣΣ ΠΟΥ ΕΙΤΑΝ ΘΕΣ ΓΤ ΕΛΥΠΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΑΛΕΙ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΓΤ ΔΕΝ ΕΙΡΘΕ ΘΕΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΙΝ ΓΝΟΜΗ ΤΟΥ .ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΝ ΓΡΑΦΕΙ ΟΛΟ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΙΝ ΕΦΙΜΕΡΙΔΑ ΕΙΤΑΝ ΕΝΑ ΑΧΡΟΣΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΣΕ ΤΟ ΝΕΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ ΕΠΙΝΔΙΤΕΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΘΕΛΗ ΒΓΑΔΕΙ ΑΡΩΣΤΕΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΓΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΤΕΧΝΗ ΠΙΕΡΙΚΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΑΣΧΑΛΗ ΤΑ ΕΙΠΕ ΘΕΣ ΟΛΑ Ο ΑΝΘΡΟΠΟΣ ΣΑΝ ΕΡΑΣΤΕΧΝΗ ΔΕΝ ΧΡΟΣΤΑΜΕ ΟΥΤΕ 1 ΕΥΡΩ.ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΣΥΧΑΡΥΤΕΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΑΣΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΡΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ Ο ΕΡΑΣΤΕΧΝΗ ΤΡΕΧΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΒΓΑΔΕΙ ΠΕΚΤΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Η ΜΙΚΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΑΝΕ ΣΕ ΤΕΛΥΚΟΥΣ...ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΠΙΕΡΙΚΟ ΔΥΝΑΤΟ Ο ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΕΡΘΗ ΠΑΛΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΛΑΑΑΑΑΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝΕ ΚΑΤΕΙ ΝΑ ΜΙΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΙΤΕΣ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΑΣ ..ΘΑ ΕΙΘΕΛΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ 2 ΧΙΑΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟ.Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΗΓΕΝΕΙ ΣΤΙΝ ΑΝΤΥΠΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΕ ΑΥΤΕΣ ΓΤ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΔΟΥΝΕ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΙΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ.
    ΞΗΠΝΑ ΕΠΥΤΕΛΟΥΣ ΚΟΠΛΕΞΙΚΕ ΚΑΤΕΡΙΝΙΟΤΗ ΚΑΙ ΕΛΑ ΕΠΥΤΕΛΟΥΣ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΩ ΝΑ ΦΟΝΑΞΟΥΜΕ ΠΙΕΡΙΚΑΡΑΑΑ Β ΕΘΝΙΚΗ ΘΕΛΩ ΞΑΝΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ενα μεγαλο μπράβο στο παλικάρι που σε δύσκολες εποχές και έχοντας τη ομάδα στη λάσπη βάζει τα χρήματα του σε ενα πρωτάθλημα με μηδέν έσοδα. Εμείς αυτό που πρεπει να κάνουμε είναι η στήριξη που είναι και το αυτονόητο. Θα ηταν ευχαριστη έκπληξη εαν και ο ΣΦΙΠ έβγαζε στη δημοσιότητα ενα κείμενο στήριξης.στη νέα προσπαθεια αν και ο Καβαλιώτης βλέπω παλι να βγάζει κανένα κείμενο χολή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!