Βαγγέλης Τσιαμπέρας: Θα καταθέσω την παραίτηση μου. Σχιζοφρενική η συμπεριφορά της ΠΑΕ

Σεβόμενος πρώτα απ όλα τους συναδέλφους προπονητές τους γονεις που μας εμπιστεύθηκαν τα παιδιά τους τα ίδια τα παιδιά που πλαισίωσαν την ακαδημία κατα εκατονταδες αλλά και τον ίδιο μου τον εαυτό πρωτα σαν φίλαθλος του ιστορικού Πιερικού

και μετα ως υπεύθυνος προπονητης όλης της ακαδημίας θα ήθελα να κάνω εναν μικρο απολογισμό των τελευταιων ετων της ακαδημίας.

Ποιος πίστεψε στο όραμα μιας ακαδημίας στον Πιερικο; Μα φυσικά όλες οι διοικήσεις που ανέλαβαν να φέρουν σε πέρας αυτό το δύσκολο έργο.Πρώτος απ ολους ο Αλέκος Κούτσης ο οποίος ξεκίνησε απο το μηδέν χωρίς γήπεδα και με παιδιά τα οποία τα οποία ήταν μετρημενα στα δάκτυλα του χεριού.

Και τι έκανε; Γήπεδα βοηθητικά για να προπονούνται τα παιδιά.
Απο γυρολόγος η ομάδα του Πιερικού (γήπεδα Μαρτίου- Βατανιακου)επιτέλους τα παιδιά έκαναν προπόνηση στην φυσική έδρα του Πιερικού.

Έπειτα ήρθε η προεδρία του Κ Παπαδόπουλου ο οποίος έδωσε οντότητα στην Ακαδημία. Προσέλαβε 6 Προπονητές ενα για κάθε τμήμα και άνοιξε την Ακαδημία στην πόλη μας. Αποτελεσμα ηταν να πλαισιώνουν την ακαδημία περιπου 180 παιδιά.Ο ανταγωνισμός μεγαλος έπρεπε με την δουλεια μας να αποδείξουμε οτι η μεγαλύτερη ομάδα του νομού είναι ο Πιερικός. Δύσκολο πράγμα αυτό γιατί τα προηγουμενα χρόνια της Δ Εθνικής η ομάδα είχε απαξιωθει.

Οι τελευταίες δυο θητείες με Πρόεδρο τον Π Τσιτιροκη η Ακαδημία έγινε γνωστή σε όλη την Ελλάδα.Ταξίδεψε σε όλη την χώρα και στο εξωτερικο συμμετεχοντας σε τουρνουα φωνάζοντας οτι ο Πιερικός δεν είναι μονο μια επαγγελματική ομάδα αλλά έχει και υποδομές.Τι πετυχαμε;

Βήμα βήμα με υπομονή και πολύ δουλεια η ακαδημία του Πιερικού καταξιώθηκε στα ματια του κόσμου στους γονεις που θέλουν τα παιδιά τους να μάθουν ποδόσφαιρο και να ανήκουν σε ενα συλλογο με το βαρύ όνομα όπως είναι ο Πιερικός.

Η ακαδημία του Πιερικού πλεον έχει στις τάξεις του περιπου 150 παιδιά σε όλες τις κατηγοριες Κ-9 -Κ11-Κ13-Κ-15και οργάνωσε την Κ-17 μια νέα κατηγορία ώστε τα παιδιά αυτά να πλαισιώνουν την Κ20 της ΠΑΕ.Όλα τα τμήματα συμμετεχουν στα πρωτ/ματα της ΕΠΣ Πιερίας και επίσης τα τρια μεγαλυτερα τμήματα Κ-17 -Κ15 -Κ13 συμμετέχουν στα πρωτ/ματα της ΕΠΣ Μακαδονιας τα τελευταια τεσσερα χρόνια σε αγωνες με μεγαλο ανταγωνισμο που είναι και το ζητούμενο με μεγάλη επιτυχία, χαρακτηριστικο είναι οτι την φετεινη χρόνια και οι τρεις κατηγορίες Κ13-Κ15-Κ17 πέρασαν στην πρωτη οκτάδα των πρωτ/των όταν κάθε κατηγορία αποτελείται απο 120 ομάδες της Θεσσαλονίκης και των όμορων νόμων.

Σαν ακαδημία έχουμε εισπράξει παρα πολλές φορες εύσημα απο πολλους φορείς όπως η ΕΠΣ Πιερίας και η ΕΠΣ Μακεδονιας που μας έχει τιμήσει σε ειδικές τελετές.

Πολλοί θα ρωτήσουν και τι έγινε ποιος παικτης ξεπετάχτηκε απο τα σπλάχνα του Πιερικού.

Εδώ υπάρχει απάντηση και είναι οτι η ακαδημία η αρμοδιότητα της φθάνει μέχρι την Κ15 και τώρα τελευταια την Κ-17 και τα παιδιά μετα παραδίδονται στην αρμοδιότητα της ΠΑΕ η οποία 
τα τελευταια χρόνια επέδειξε μια σχιζοφρενικη συμπεριφορα ενω τα μικρά τμήματα λειτουργούσαν με τον καλυτερο δυνατό τροπο την Κ20 την άφησαν στο έλεος της τύχης με τα γνωστά αποτελεσματα της τελευταίας χρονιας.

Είμαι υποχρεωμενος απο την θέση που κατέχω τα τελευταία τεσσερα χρόνια σαν τεχ/κος δ/ντης της ακαδημίας να υπερασπιστώ το έργο των συναδέλφων προπονητών των εφόρων και το δικο μου γιατί πραγματικα πίστεψαν σε αυτό που έκαναν και κανουν μέχρι σήμερα.

Ο Πιερικός είναι μεγάλο σωματειο στην Πιερία και την Ελλάδα

Τον Πιερικό τον πολέμησαν τον πολεμούν και θα συνεχίσουν να τον πολεμούν εντος και εκτός νομού όσον αφορα την ακαδημία

Είμαι υπερήφανος που δούλεψα αυτά τα χρόνια στον Πιερικό και συνεργαστηκα με πολλους ανθρώπους που αγαπούν τον Πιερικό.Επειδή αναμένονται εκλογές στον ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ και θα προκύψει νέα διοίκηση και επειδή η ακαδημία σε λιγες ημερες θα τελείωση την χρόνια με το τουρνουα που γίνεται στο Ελατοχώρι οπου συμμετέχουν δυο τμήματα το παιδικό και το προπαιδικό με 45 ποδοσφαιριστες εγω προσωπικά θα υποβαλλω την παραίτηση μου απο τεχ/κος Δ/ντης της ακαδημίας ώστε η νέα δ/σ να κανει τον προγραμματισμό όπως αυτή θεωρεί καλυτερο για την ακαδημία.

Θέλω να ευχαριστήσω ολους τους προέδρους του Πιερικού
τον Α Κουτση τον Κ Παπαδόπουλο και τον Π Τσιτιροκη που με τίμησαν με την εμπιστοσυνη τους ολους τους γονεις που
εμπιστεύθηκαν τα παιδιά τους και όλα τα παιδιά που
συνεργασθηκαμε όλα αυτά τα χρόνια.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω ολους τους συναδέλφους προπονητές και ολους τους εφόρους που δουλεψαμε όλα αυτά τα χρόνια για την ακαδημία και τον Πιερικό.

Εύχομαι στο νεο ΔΣ. να πετύχει και να δώσει περισσότερη προσοχή στην ακαδημία και να την κανει ακόμη καλύτερη.

Με. Τιμή
Τσιαμπερας Ευαγγ.
Τεχ/κος Δ/ντης
Ακαδημίας ΣΦΚΠιερικος
Προπονητής uefa β.


Pieriasport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!