Κυπελλο οι παίδες του Πιερικού!

Με τον καλύτερο τρόπο κλείνει η χρόνια για το παιδικό τμήμα του Πιερικού. Παίζοντας στον τελικό του τουρνουά coppa pieria στο Ελατοχώρι απέναντι στην ομάδα των Λύκων Π. Μελά που πέρασε στον τελικό νικώντας την ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ Κατερίνης. 

Μετά από ένα αμφίρροπο αγώνα επικράτησε με 1-0 με γκολ του Μητρακα στο δεύτερο ημίχρονο.
Ο αγώνας ήταν ένα ντέρμπι δυο ομάδων που γνωρίζονται πολύ καλά από τα παιγνίδια στο πρωτ/μα της ΕΠΣ Μακεδονιας με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να έχει μια τρομερή βελτίωση σε σχέση με την έναρξη του πρωταθλήματος τον Σεπτέμβριο.
Ο Πιερικός ηταν σχετικα καλύτερος σε μεγαλο διαστημα του αγώνα δεν δέχθηκε μεγάλη πίεση η εστία του Ράντου έπεξε έξυπνα και με αντεπιθέσεις με τους Μητρακα-Τραχιδη -Τριανταφυλλου- και Ρουντο και με άμυνα που απέφυγε τα λάθη κατόρθωσε να πετύχει ενα πολύ ομορφο γκολ όταν ο Τριανταφύλλου βρήκε τον Τραχιδη στην πλάτη της άμυνας αυτός απο δεξια με ταχύτητα μπήκε στην περιοχή έσπασε την μπάλα και ο επερχόμενος Μητρακας πλασσαρε πετυχαίνοντας ενα πολύ ομορφο γκολ.
Επίσης στο πρωτο ημίχρονο παλι με τους ίδιους παίκτες ο Μητρακας έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Το ματς τελειωσε μέσα σε εξ άλλους πανηγυρισμούς των παικτών του Πιερικού που αφιέρωσαν την νίκη και το κύπελλο στον άτυχο συμπαίκτη τους Π. Τσιμητρη που στον πρωτο αγώνα τραυματίστηκε έχοντας κάταγμα στην κλείδα του ώμου και θα χρειαστει τρεις περιπου μηνες για να γίνει καλά.

Όλη η ομάδα προπονητης έφοροι και συμπαίκτες του ευχήθηκαν να επανέλθει δυνατός.

Να σημειωθει οτι αυτός ο τελικος είναι ο τέταρτος σε τουρνουα στο 2015 κερδίζοντας τους τρεις και χανοντας μονο στην Κερκυρα απο την ΠΑΕ Κέρκυρα με 1-0.

Σύνθεση
Ραντος-Μαργαριτης-Αγγελης-Γαλανοπουλος-Τουλικας-Κατσαρας-Φορτομαρης-Τριανταφυλλου-Ρουντος-Τραχιδης-Μητρακας-Σκαμαγκας-Μπουσμαλης-Ευμορφιδης-Φουντουκιδης-Παπαδοπουλος-Κελερογλου.


pieriasport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!