Τετέλεσται....(VIDEO)

Μέσα σε ένα βαρύ κλίμα, με πολλά συναισθήματα, ολόκληρο το τιμ του Πιερικού βρέθηκε απόψε στα αποδυτήρια του γηπέδου, προπόνηση δεν έγινε, συναντήθηκαν μόνο για να μαζέψουν τα πράγματα τους, να πουν καλό καλοκαίρι, και να αποχωρήσουν... 

Λίγο πριν τους μίλησε αρχικά ο προπονητής Αλέξης Αλεξίου, οπού τους έδωσε κουράγιο, δύναμη και ευχές για καλή συνέχεια στον καθένα ξεχωριστά, την σκυτάλη πήρε ο πρόεδρος του Πιερικού Κωστας Παπαδόπουλος που μίλησε στους ποδοσφαιριστές (παρακάτω υπάρχει σχετικό βίντεο), στην συνέχεια, παρέλαβαν τις φετινές φανέλες, μάζεψαν τα προσωπικά αντικείμενα τους και αποχώρησαν.
Μέσα τους σίγουρα κυλούσε η αδικία που μαστίγωσε τον Πιερικό μια εβδομάδα τώρα, και αυτό φαινόταν στα πρόσωπα τους, έχουν κουράγιο όμως και γνωρίζουν πολύ καλά ότι  ο Πιερικός θα βρει σίγουρα τον δρόμο του, και το ευχήθηκαν όλοι αυτό.

Με την σειρά μας να δώσουμε και εμείς τις ευχές μας απο τον πρώτο εως τον τελευταίο ποδοσφαιριστή που φόρεσε την φετινή φανέλα της ομάδος μας, καλή συνέχεια στην καριέρα τους, καλή σταδιοδρομία με υγεία πάνω απο ολα και σωστά μυαλά, γιατί απο λάθος μυαλά ο Πιερικός βρέθηκε σήμερα σε αυτή τη θέση που βρέθηκε...... 

Καλό κουράγιο, καλή δύναμη, καλη συνέχεια σε ολόκληρο το τιμ!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!