Μπορεί να γίνει το παιχνίδι ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΤΥΡΝΑΒΟΣ εαν.....

Τα σημάδια διάλυσης είναι δεδομένα, όπως και το φλερτ με τον υποβιβασμό, αλλά πριν... παραδοθεί το πνεύμα πιθανότατα θα γίνει ακόμα μια ύστατη και τιτάνια προσπάθεια. Πώς; Αν η διοίκηση βγάλει.. λαγό απο το ''καπέλο'' και καταβάλλει κάποια χρήματα ως τη Δευτέρα (πιθανότατα κάτω απο 6.000 ευρώ) έως τις 17:00 μ.μ, ώστε να ανακληθεί η απόφαση ήττας στα χαρτιά με τον Τύρναβο! Σε τέτοια περίπτωση, θα γίνει το ματς με τους Θεσσαλούς την Τετάρτη και θα συνεχιστεί η αγωνιστική προσπάθεια για το ''θαύμα'' στα επτά τελευταία ματς των μπαράζ με το μείον τρία στην πλάτη!
Οι ποδοσφαιριστές πάντως έδειξαν πρόθυμοι ακόμα και να αγωνιστούν δωρεάν(!) στο εξής στα πλει αουτ, αν αυτό διευκολύνει την κατάσταση, στην προσπάθεια εξάντλησης των ελπίδων για σωτηρία, ενώ επρόκειτο να εκδώσουν και ανακοίνωση για τις προθέσεις τους, θετικός για να μην πηδήξει απο το καράβι και ο τεχνικός Αλέξης Αλεξίου! Οπότε κύριοι, ο Πιερικός ζει ακόμα και σήμερα 9 Μαιου 2015! Ο Πιερικός είναι ΕΔΩ και θα παλεψει!

Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!