Οι φίλαθλοι ήταν εκεί..... η ομάδα οχι!

Σημαντική ευκαιρία έχασε απόψε ο Πιερικός που ηττήθηκε 1-0 απο τον Αγροτικό Αστέρα στα πλαίσια της  2ης αγωνιστικής των playout της Football League. Η ομάδα του Πιερικού έχασε εντελώς την ευκαιρία απο τα χέρια της καθώς έπεσε στην παγίδα και εκεί που ήταν με αριθμητικό πλεονέκτημα, έγινε η λάθος αντίδραση απο μεριάς του επιθετικού του Πιερικού και ουσιαστικά το ματς ανακατεύτηκε και κρίθηκε στα νεύρα και στην δύναμη!
Νίκες για Παναιγιάλειο και Αγροτικό Αστέρα
Η ομάδα του Εύοσμου, έκανε το δύο στα δύο , έφθασε στους έξι βαθμούς. Ο Πιερικός με ένα βαθμό στο ενεργητικό του, θα πρέπει να μοχθήσει στα επόμενα παιχνίδια, για να παραμείνει στην κατηγορία, αλλά σύμφωνα με τον Αλέξη Αλεξίου έχει τα φόντα να παραμείνει στην κατηγορία και θα το παλέψει, κάτι που σήμερα η ομάδα δεν το έκανε.
 Ένα ματς με πολλά νεύρα. Οι δύο ομάδες τελείωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες. Στο 21’ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη , ο Σκλιοπίδης, για τους γηπεδούχους και στο 29 για τον Πιερικό ο Σταματής. 
Το χρυσό γκολ για τον Αγροτικό Αστέρα πέτυχε ο Τσεμπερίδης, με κεφαλιά. Στο πάγκο του Πιερικού κάθισε για πρώτη φορά, Αλέξης Αλεξίου, μετά την αποχώρηση του Θωμά Γράφα.

Το μόνο θετικό ήταν η παρουσία των 60 παθιασμένος και τελικά απογοητευμένων φιλάθλων του Πιερικού, που η ομάδα δεν είχε το θάρρος ούτε να τους χειροκροτήσει στο τέλος του αγώνα!
Ήταν εκεί και φώναζαν για την ομάδα και στα 90 λεπτά, ουσιαστικά, ήταν οι μόνοι που εμφανίστηκαν στο γήπεδο....
Απο την άλλη υπήρχε και ο άλλος πρωταγωνιστής του αγώνα, ο κύριος Σημαιάκης και η παρέα του, καθώς μετά τις δύο κόκκινες σε παίχτη απο κάθε ομάδα, έπαιζαν 80-20 τον Πιερικό, προκαλώντας εκνευρισμό στον κόσμο και στο τιμ της ομάδος, και σε κάθε φάση έκοβαν ευκαιρίες του Πιερικού και με το παραμικρό σφύριζαν φαουλ υπέρ του Αγροτικού! Στο 2ο ημίχρονο με το ζόρι είδαμε 15 λεπτά αγώνα! Και παρ ολα αυτα, στο 90' εφόσον έγιναν οσα εγιναν και ματς δεν είδαμε, (διότι συνέχεια οι ποδοσφαιριστές του Αγροτικού ήταν πεσμένοι στο έδαφος για καθυστερήσεις) αντί να δείξει καθυστερήσεις 7+ λεπτών, έδειξε τον απαιτούμενο αριθμό των μόλις 3 λεπτών!!!

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤ. (Παναγιώτης Διλμπέρης): Βοσνιάδης, Σκλιοπίδης, Χιντζίδης, Καπίας, Καραντασιάδης, Τσεμπερίδης, Γεωργιάδης (72' Σαμουηλίδης), Πάτο, Ναστέφσκι (46' Μίλιτς), Καρακατσάνης, Στεφανίδης (26' Παλάσκας).
ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Αλέξης Αλεξίου): Παπατολίκας, Λαμπάκης, Τσουμάγκας (79' Ντόσης), Καραγιαννίδης, Καρτσαμπάς, Μπουζούκης (66' Γιαννόπουλος), Τσιάρας, Μπαξεβάνος (51' Παλιάτσιος), Γιαννούλης, Μυστακίδης, Σταμάτης.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ:
1. Αγροτικός Αστέρας 6
2. Αναγέννηση Καρδίτσας 6
3. Ζάκυνθος 6
4. Αιγινιακός 5
5. Τύρναβος 1
6. Πιερικός 1

Επόμενη αγωνιστική ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ

1 σχόλιο:

  1. Όταν παρασκηνιακά ανακατεύεται με τον Αγροτικό ο πρώην μεγαλομέτοχός του μην μας φανεί παράξενο η μέτρια ομάδα του Αστέρα να σωθεί με τον τρόπο που αυτός ξέρει. Χθες σε παιχνίδι που παίχτηκε (β΄ημίχρονο) περίπου 20 λεπτά και με πέντε αλλαγές κρατήθηκαν 3 λεπτά καθυστερήσεις.
    Φυσικά με αυτό δεν δικαιολογώ την μέτρια παρουσία της ομάδας, ιδίως επιθετικά.
    Σημ. Ο Σκλιοπίδης ο χειρότερος αντιπιερικός, (χτύπημα στα γεννητικά όργανα του Γιαννούλη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!