Σταματής στο PierikosNews: «Εχουμε ενα μεγάλο έργο μπροστά μας»!

Με τον σέντερ φορ του Πιερικού, Ανδρέα Σταματή συνομίλησε απόψε το PierikosNews για να μας βάλει σε τροχιά μπαράζ, και να μας δώσει την δική του άποψη για το πως θα εξελιχθούν αυτά, και για το πόσο έτοιμη είναι η ομάδα για την διαδικασία, επίσης καλεί και αυτός με την σειρά του τον κόσμο να είναι ο 12ος παίκτης!
 

Για τον ανταγωνισμό των ομάδων στα πλει αουτ!

«Είναι ένα καινούργιο πρωτάθλημα, ξέρουν όλες οι ομάδες το τι μέλλει γενέσθαι με τον αντίπαλο, θα είναι πολύ πιο μεγάλη η πίεση και ο ανταγωνισμός αλλά έχουμε δουλέψει πάρα πολύ όλο αυτό το καιρό και είμαστε έτοιμοι να 
κάνουμε αυτό που πρέπει και αυτό που ξέρουμε όσο καλύτερα μπορούμε.»


Για το που θα κριθούν τα μπαράζ και που θα βρίσκετε ο Πιερικος στο τέλος.

«Κάθε ματς είναι τελικός! Σε κάθε ματς θα πάμε να δώσουμε το 100% για την νίκη και τίποτα άλλο, και θα δούμε στο τέλος τι έχουμε καταφέρει.»


Για τον κόσμο της ομάδος.

«Ο κόσμος ξέρει ότι πρέπει να είναι στο πλευρό μας και ότι είναι ο 12ος παίχτης μας. Έχουμε ένα μεγάλο έργο μπροστά μας και τον θέλουμε στο πλευρό μας!»


O Ανδρέας Σταματής στην αποψινή προπόνηση της ομάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!