Χωρίς μπόνους... αλλά με αισιοδοξία στην μάχη τον Πλει αουτ ο Πιερικός!

Με γκολ στα τελευταία λεπτά η ομάδα του Ιονίου ολοκλήρωσε νικηφόρα τις υποχρεώσεις της στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος κερδίζοντας τον Πιερικό με 2-1.
Έχοντας αμφότερες οι ομάδες εξασφαλίσει την συμμετοχή τους στα πλέι άουτ, Ζάκυνθος και Πιερικός αγωνίστηκαν με στόχο τη νίκη και το βλέμμα στην βαθμολογία με την οποία θα ξεκινήσουν το… μίνι πρωτάθλημα. Το πρώτο ημίωρο του ματς λοιπόν κύλησε χωρίς κάτι αξιόλογο με τη μεγάλη φάση να λείπει και τις δυο ομάδες να ψάχνουν ρυθμό. Τελικά εκείνοι που «χαμογέλασαν» πρώτοι ήταν οι γηπεδούχοι που στο 38’ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Κρισμάρεβιτς να πλασάρει από κοντά τον Καραογλανίδη για το 1-0. Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου, με το δεύτερο 45λεπτο να έχει ανάλογη εικόνα στα πρώτα του λεπτά.
Αυτή τη φορά όμως ήταν οι φιλοξενούμενοι που  βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα όταν στο 71’ ο Μυστακίδης εκτελώντας απευθείας φάουλ νίκησε τον Ξενοδόχοφ φέρνοντας το ματς στα ίσια. Ωστόσο, οι παίκτες του Ντάνι Ακίνο κατάφεραν να αντιδράσουν και στο 82’ ο Πλαβούκος έκανε το 2-1 χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του Ιονίου. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να πετύχουν και τρίτο γκολ όταν στις καθυστερήσεις το φάουλ που εκτέλεσε ο Ευθυμιάδης χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Καραογλανίδη με το 2-1 να μένει ως το σφύριγμα της λήξης.
ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Ντάνι Ακίνο): Ξενοδόχοφ, Ουνγιαλίδης, Νόνης, Καλλιβωκάς, Κριτστμάρεβιτς, Παπαδημητρίου, Τσόπελας, Πλαβούκος, Πιτταράς, Αποστόλου, Καμπούρης
ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Θωμάς Γράφας): Καραογλανίδης, Καρατάσιος, Μπουζούκης, Καρτσαμπάς, Τσουμάγκας, Γιαννόπουλος, Μπαξεβάνος, Γιαννούλης, Μυστακίδης, Τσιάρας, Σταματής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!