Χωρίς απουσίες και με κόσμο ο Πιερικός στο Αιγίνιο!

Χωρίς προβλήματα ο Θωμάς Γράφας συνεχίζει την προετοιμασία της Κατερινιώτικης ομάδας για το δύσκολο παιχνίδι του Αιγινίου.


Η αναμέτρηση έχει τον χαρακτήρα του ντέρμπι με τον συντοπίτη Αιγινιακό και σίγουρα αποτελεί ευχάριστη εξέλιξη για τον τεχνικό του Πιερικού που δεν θα έχει απουσίες στο παιχνίδι του "Ιωάννης Παραλυκίδης" του Αιγινίου. Επίσης πολύς είναι ο κόσμος στην Κατερίνη που θα μεταβεί οδικώς απο την στο Αιγίνιο, άπαντες οπαδοί, φίλαθλοι θα δώσουν βροντερό παρών στις κερκίδες του γηπέδου!

Στα ευχάριστα καταγράφεται και η επιστροφή του Γιάννη Σεντεμέντε του οποίου η εμφάνιση σε επίσημο αγώνα δε θα αργήσει να καταγραφεί αφού εδώ και καιρό έχει μπεί σε αγωνιστικούς ρυθμούς και προετοιμάζεται ώστε να παρουσιαστεί στον βαθμό ετοιμότητας που απαιτείται ώστε να πάρει κανονικά φανέλα και να αγωνιστεί.

Ο καιρός και η συνεχής βροχόπτωση δε βοηθάει στην όλη διαδικασία και η κορύφωση της εβδομαδιαίας προετοιμασίας πριν τον αγώνα με τον Αιγινιακό παρουσιάζει τις δικές της δυσκολίες αφού γίνεται κάτω απο δύσκολες καιρικές συνθήκες τις οποίες πολύ πιθανό να βρεί και την Κυριακή στο Αιγίνιο η ομάδα του Θωμά Γράφα. Επίσης και κατα την διάρκεια του αγώνα την Κυριακή προβλέπεται μέχρι και πιθανή χιονόπτωση σύμφωνα με μετεωρολογικα στοιχεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!