Πιερικός: Τέλος ο Σαμολαδάς, νέα θέση για Μανίκα

Ο 34χρονος επιθετικός της ομάδας της Κατερίνης αναλαμβάνει καθήκοντα τεχνικού διευθυντή, μετά την λύση της συνεργασίας με τον πρώτο
Πιερικός: Τέλος ο Σαμολαδάς, νέα θέση για Μανίκα | onsports.gr
Αλλαγή «σκυτάλης» έλαβε χώρα στον Πιερικό αναφορικά με την θέση του τεχνικού διευθυντή, καθώς μετά την ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας με τον Νίκο Σαμολαδά αναλαμβάνει τη θέση του ο Ηλίας Μανίκας, που αποσύρεται από την ενεργό δράση.
Αναλυτικά οι σχετικές ανακοινώσεις αναφέρουν: «Η Π.Α.Ε. ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει την από κοινού λύση της συνεργασίας με τον Νίκο Σαμολαδά. Ο Νίκος Σαμολαδάς προσέφερε σημαντικά στην συγκρότηση της φετινής ομάδας και γι αυτό τον ευχαριστούμε για την προσφορά και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στις επόμενες επιλογές του.
Η Π.Α.Ε. ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει ότι τα καθήκοντα του νέου Τεχνικού Διευθυντή της ομάδας θα ασκεί από σήμερα και πέρα ο Ηλίας Μανίκας. Ο Ηλίας Μανίκας που είναι γέννημα θρέμμα του Πιερικού τίμησε στους αγωνιστικούς χώρους την φανέλα της ομάδας, έχει ολοκληρωμένες απόψεις για το σύγχρονο ποδόσφαιρο και απολαμβάνει της πλήρους εμπιστοσύνης της ποδοσφαιρικής κοινωνίας του ΠΙΕΡΙΚΟΥ μας. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!