Όταν δεν μπορείς να κερδίσεις, κοιτάς να μην χάσεις!

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στον Πιερικό και τον Τύρναβο, καθώς οι δυο ομάδες τελείωσαν τον αγώνα ισόπαλες 1-1.
Σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο, οι δυο ομάδες δεν μπόρεσαν να αποδώσουν ποιοτικό ποδόσφαιρο. Οι γηπεδούχοι από την αρχή του αγώνα είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά δεν μπόρεσαν να πετύχουν το γρήγορό γκολ.
Αντίθετα, όσο περνούσε η ώρα, το παιχνίδι πήγαινε στην δύναμη με αποτέλεσμα στο 33’ ο Παληγεώργος να δεχτεί την κόκκινη κάρτα μετά από σκληρό μαρκάρισμα στον Γιαννούλη.
Ο Τύρναβος μπορεί να έπαιζε με δέκα παίκτες, ωστόσο ήταν αυτός που έφτασε πρώτος στο γκολ, με πλασέ του Γκούρτσα στο 67’. Ο Πιερικός δεν πτοήθηκε στην συνέχεια του αγώνα, αντίθετα ανέβασε την απόδοσή του και κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση στο 78’ με δυνατό σουτ του Τσιάρα.
Τέλος, οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης αν το σουτ Κατσιαμήτα στο 87’ δεν έβρισκε το δοκάρι του Πρίφτη.
ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Θωμάς Γράφας): Παπατολίκας, Λαμπάκης, Ντόσης, Καραγιαννίδης, Καρτσαμπάς, Τσιάρας, Μπουζούκης (77' Γιαννόπουλος), Μυστακίδης, Γιαννούλης (69' Κατσιαμήτας), Σταματής, Μπαξεβάνος (46' Παλιάτσιος).
ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Πρίφτης, Καραμανλής, Λαμπρόπουλος, Γεωργίου (74' Κυριάκος), Ότα (63' Γκούρτσας), Ντατίδης, Μιλουτίνοβιτς, Παληγεώργος, Στεργιανός, Ποκόνγκ, Ιβανίδης (37' Σουλιώτης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!