Ο Λαμπάκης έστειλε τον Πιερικό στην 6η θέση και ''ετοιμάζεται'' για πλει αουτ!

Ο Πιερικός επικράτησε 1-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας, στο πλαίσιο της 25ηςαγωνιστικής της FootballLeague.
Πιερικός- Αναγέννηση Καρδίτσας 1-0 (photos) | onsports.gr
Ο Πιερικός παρέμεινε για ένατο εντός έδρας αγώνα αήττητος και στα playout, θαπαλέψει για την παραμονής της Το νικητήριο γκολ σημείωσε ο Λαμπάκης στο 40’, ενώ οι Καρδιτσιώτες αγωνίσθηκαν με δέκα παίκτες από το 49', όταν ο Σάββας αποβλήθηκε για διαμαρτυρία. Ο Πιερικός βρίσκεται πλέον στην 6η θέση και θα παραμείνει εκεί, θα ξεκινήσει τα playout με το μπόνους των δύο βαθμών.

*400 φίλαθλοι στο γήπεδο, αναμεσα τους και 20 οπαδοί της Καρδίτσας.
*Επόμενος σταθμός η Ζακυνθος οπου ο Πιερικός καλείτε αν και με απουσίες να πάρει το θετικό αποτελεσμα που θα τον εξασφαλίσει 1 η 2 πόντους ''μπονους'' στα πλει αουτ. Ίσως δουμε και μερικές διαφοροποιησεις στην ενδεκάδα απο τον Θ.Γράφα!

Διαιτητής: Φουκάκης (Ηρακλείου)
Βοηθοί:Αργυρός (Αθηνών), Σίπκας (Πέλλας)
Παρατηρητής αγώνα ηταν ο Κ.Δημήτρης Μπόνος απο την Πέλλα, οι υπηρεσίες τους και η συμπεριφορά τους ήταν άριστες καθ ολη την διάρκεια του αγώνα.
Οι συνθέσεις
Πιερικός (Θωμάς Γράφας): Παπατολίκας, Καρτσαμπάς, Καραγιαννίδης, Λαμπάκης, Ντόσης, Τσιάρας, Τσουμάγκας (74' Παλιάτσιος), Μυστακίδης (50' Μπαξεβάνος), Γιαννούλης (87' Κατσιαμήτας), Μπουζούκης, Σταματής.
Αν. Καρδίτσας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος, Γκουγκούδης, Παπαργυρίου (66' Τζάνης), Φωτιάς, Σάββας, Σαΐν, Βουτσιάς (62' Γεωργακόπουλος), Κουλίδης, Μπιτέλης, Τζέκος (77' Παναγιωτόπουλος), Πέεφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!