Μπορούσε ο Πιερικός.. αλλά έφυγε με τον βαθμό από το Αιγίνιο (1-1)

Βαθμούς στην προσπάθειά τους να αναρριχηθούν στη βαθμολογία άφησαν στον… βούρκο του «Γ. Παραλυκίδης» Αιγινιακός και Πιερικός.
Ο αγωνιστικός χώρος ήταν βαρύς από τη συνεχή βροχόπτωση, δυσκολεύοντας τις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων, που τελικά συμβιβάστηκαν με την ισοπαλία 1-1 στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του 2ουομίλου της Β’ Εθνικής την Κυριακή (8/3).
Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν με τον Καραγιαννίδη στο 72ο λεπτό, αλλά στο 88’ ο Μπάρος «έσωσε» τον βαθμό της ισοπαλίας για την ομάδα του Αιγινίου που διατηρήθηκε πάνω από τον αντίπαλό της στην 6η θέση.
Ο Πιερικός ξεκίνησε δυνατά, αν και η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ήταν για τον Αιγινιακό μόλις στο 3ο λεπτό όταν επικράτησε σύγχυση στα καρέ του Παπατολίκα, αλλά ο Καρτσαμπάς έδιωξε προ του Γουέλκαμ.
Ο Τσιάρας απείλησε με τη συμπλήρωση 10 λεπτών, κάνοντας το δυνατό σουτ έξω από την περιοχή που πέρασε λίγο δίπλα από το δοκάρι του Τόλιου, αλλά σταδιακά ο Αιγινιακός ανέβασε ρυθμό και πήρε τα ηνία του αγώνα.
Αραμπατζής και Πέντα είδαν τα σουτ τους μέσα σε δύο λεπτά (11’ και 12’) να περνούν μόλις άουτ, ενώ στο 35ο λεπτό, οι γηπεδούχοι έχασαν τη μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου μέρους, όταν ο Λιόλιος έβγαλε τη σέντρα, ο Γουέλκαμ έπιασε τη γυριστή κεφαλιά, αλλά ο Λαμπάκης έδιωξε πάνω στη γραμμή.
Ο Αιγινιακός είχε την υπεροχή και συνέχισε ανάλογα και στο δεύτερο μέρος, παρά τις δυσκολίες που δημιουργούσε ο αγωνιστικός χώρος που γινόταν όλο και χειρότερος, καθώς η βροχή δεν σταματούσε.
Στο 50ο λεπτό, ο Αραμπατζής έβγαλε τη σέντρα, ο Καζάκης πάσαρε στον Λιόλιο, αλλά το σουτ του πέρασε άουτ, ενώ στο 66’ ο Κυνηγόπουλος είδε την προσπάθειά του να καταλήγει σε κόρνερ για την ομάδα του.
Παρόλα αυτά, ήταν ο Πιερικός αυτός που πανηγύρισε πρώτος, όταν στο 72’ ο Γιαννούλης εκτέλεσε κόρνερ, ο Σταματής έπιασε την κεφαλιά και ο Καραγιαννίδης με προβολή έκανε το 0-1.
Με τα χρονικά περιθώρια να στενεύουν, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν για το γκολ της ισοφάρισης. Στο 80’ η κεφαλιά του Καζάκη σταμάτησε στο δοκάρι, αλλά στο 88’, ο Μπάρος, που είχε περάσει αλλαγή πριν 8 λεπτά, διαμόρφωσε με προβολή το τελικό 1-1, έπειτα από κόρνερ του Πέντα και κεφαλιά του Γουέλκαμ που είχαν διώξει προσωρινά οι αντίπαλοι αμυντικοί.
Διαιτητής ήταν ο Δημήτρης Καραντώνης (Ημαθίας), με βοηθούς τους Χρήστο Τσιαμπάζη (Κοζάνης) και Στέφανο Παρασίου (Ημαθίας), ενώ τέταρτος ήταν ο Διονύσης Ζούγρας.
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Σταύρος Διαμαντόπουλος): Τόλιος, Λιόλιος, Μπερτέν (90’ Αντρέ), Αραμπατζής, Γιαζιτζόγλου, Ρίκκα (80’ Μπάρος), Φαμπίνιο, Πέντα, Ντεβέσα (66’ Κυνηγόπουλος), Γουέλκαμ, Καζάκης.
ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Θωμάς Γράφας): Παπατολίκας, Λαμπάκης, Ντόσης, Καραγιαννίδης, Καρτσαμπάς, Παλιάτσιος (90’+3 Καρατάσιος), Μπουζούκης, Τσιάρας, Σταματής, Γιαννούλης (90’ Τσουμάγκας), Μυστακίδης (80’ Μπαξεβάνος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!