Αριστοτέλης Καραγιαννίδης: «Ατού μας η ομαδικότητα και ακολούθως το ταλέντο του Πιερικού»

Από τους ακρογωνιαίους λίθους στην πορεία αντεπίθεσης του «αναγεννημένου» Πιερικού είναι ο 24χρονος στόπερ, Αριστοτέλης Καραγιαννίδης, που ήρθε τον χειμώνα δανεικός από την Κέρκυρα και μιλά στην «ARENA PRESS» για το ματς με τη Λαμία και τους βελτιωμένους… όρους στη «μάχη» σωτηρίας.

Επιμέλεια: ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ

Ο Καραγιαννίδης, που παίζει και αμυντικό χαφ, ενώ «έδεσε» με τον Καρτσαμπά μπροστά από την εστία του Παπατολίκα, είχε πέρυσι 21 συμμετοχές στην πορεία ανόδου της Κέρκυρας (παλιότερα και σε Αιγάλεω, Δόξα Κρανούλας, Τηλυκράτη Λευκάδας, Ρόδο).



Ο Γιαννιώτης στόπερ δήλωσε αρχικά: «Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στον Πιερικό, πιστεύω ότι προσαρμόστηκα στη γενικότερη “χημεία” της ομάδας.
 Όλοι έχουμε μερίδιο στην καλή πορεία των τελευταίων αγωνιστικών. Η αντεπίθεση πρέπει να συνεχιστεί, βελτιώνοντας τις αδυναμίες μας. Ζητούμενο είναι η διάρκεια, δεν εξασφαλίσαμε κάτι, ώστε να μένουμε εδώ.

Χρειαζόμαστε πολλά θετικά αποτελέσματα. Εξαρχής διέκρινα θέληση για επιτυχίες σε όλους τους παίκτες και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις τους. Το ατού μας είναι αρχικά η ομαδικότητα και ακολούθως το ταλέντο του Πιερικού.

Ο κ. Γράφας είναι σημαντικό κομμάτι στην πορεία μας, ξέρει καλά την κατηγορία και πάντα είμαστε διαβασμένοι, γνωρίζοντας τι θέλουμε στο γήπεδο. Στο μυαλό μας δεν είμαστε φαβορί για τη σωτηρία, αλλά δεν έχουμε και ταβάνι. Ρεαλιστικός στόχος είναι να αποφύγουμε την τελευταία τριάδα, αλλά δεν βάζουμε όρια. Απομένουν οκτώ “τελικοί” και στο φινάλε θα γίνει ο απολογισμός».

Για να καταλήξει ο Αριστοτέλης Καραγιαννίδης: «Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι με τη Λαμία, που είναι μια από τις πιο ποιοτικές ομάδες στην κατηγορία. Όποιος θέλει παραπάνω τη νίκη, θα έχει το αβαντάζ. Έχουμε κάποιες απουσίες, αλλά έχουμε λύσεις και στον πάγκο. Με σοβαρότητα μπορούμε να επεκτείνουμε το αήττητο σερί μας.

Οι πρώτες εντυπώσεις μου στον Πιερικό είναι θετικές, ο κόσμος άρχισε να ανταποκρίνεται, αλλά βάσει της δυναμικής μας, μπορούν να μας αγκαλιάσουν και άλλο. Κανείς δεν περισσεύει στην προσπάθεια σωτηρίας. Προσωπικά, θα τα δώσω όλα για τον στόχο και το καλοκαίρι ευελπιστώ να γυρίσω στην Κέρκυρα πιο δυνατός».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!