Τους ''χόρεψε στον άνεμο'' ο Πιερικός (2-1)

Σημαντική νίκη-ανάσα για την ομάδα της Κατερίνης, καθώς ξέφυγε από την επικίνδυνη ζώνη με την οποία... φλερτάρουν οι Πόντιοι.

Πιερικός - Απόλλων 1926 2-1 | onsports.gr
Το τρίποντο που πήρε ο Πιερικός τον έφερε στους 17 βαθμούς και την 6η θέση της βαθμολογίας, με τον Απόλλωνα 1926 να μένει στουτς 15 και τη 10η θέση, δυο βαθμούς πάνω από την Αναγέννηση Καρδίτσας που είναι η πρώτη της ζώνης του υποβιβασμού.
Το ματς στην Κατερίνη έγινε παρουσία 600 ανθρώπων, με αρκετή ηλιοφάνεια αλλά πολύ δυνατό αέρα που δυσκόλεψε τις προσπάθειες των δυο ομάδων. Ο Πιερικός ήταν αυτός που απείλησε πρώτος στο 14' έχοντας δοκάρι σε σουτ του Γιαννούλη, όμως, οι φιλοξενούμενοι στο 34' βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Καπετάνο να ανοίγει το σκορ.
Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, ο Πιερικός πίεσε πάρα πολύ και κατάφερε να ισοφαρίσει. Στο 54' ο Λαμπάκης με προβολή έφερε το ματς στα ίσα κι από εκεί και πέρα έγινε... θρίλερ για το ποιος θα πάρει τη νίκη. Εν τέλει, οι γηπεδούχοι με τον Παλιάτσιο στο 83' κατάφεραν να επικρατήσουν 2-1 και να... ανασάνουν βαθμολογικά.
Πιερικός (Θωμάς Γράφας): Παπατολίκας, Λαμπάκης, Καραγιαννίδης, Καρτσαμπάς, Γιαννούλης, Μπαξεβάνος (51' Παλιάτσιος), Τσιάρας, Μπουζούκης, Μυστακίδης (90'+1' Καρατάσιος), Ντόσης, Σταματής (85' Μπαστάνης)
Απόλλων 1926 (Παναγιώτης Διλμπέρης): Βρονταράς, Παπαστεριανός, Βαγγελόπουλος, Παναγιωτούδης, Καπετάνος (62' Καράμπελας), Μπιτσάκος, Χατζηλιάδης, Τσούτσης, Αναστασίου (80' Β. Παπαδόπουλος), Ευσταθίου (70' Φιγκερόα), Θ. Παπαδόπουλος

5 σχόλια:

  1. Πείτε ρε στου Μυστακίδη οτι με τέτοια καραγκιοζιλίκια την τούμπα δεν θα την δει ποτέ. Το μόνο που τον νοιάζει είναι το εγώ του! Σουτάρει ακόμα και απο το κέντρο αν χρειαστεί για να βάλει γκολ, εγωισμός και ομαδικότητα ΜΗΔΕΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ομάδα σήμερα κέρδισε και εσύ κάνεις αυτό το σχόλιο τι ρόλο παίζεις? Ο Μυστακίδης ιδρώνει την φανέλα, του τρώει της κλοτσιές του για τον Πιερικό . Το αν έχει όνειρο το παιδί όπως όλα τα παιδιά που παίζουν είναι κακό? Όταν έβαλε την γκολάρα με σουτ στον Ηρακλή έκανες σχόλιο? Μακάρι ο Πιερικός να είχε πολλούς παίκτες σαν τον Μυστακίδη. Ντροπή σου

      Διαγραφή
    2. Όχι εντάξει, απλα πείτε του εκεί στην οικογένεια οτι δεν ειναι κακό να συνεργάζεται λίγο, καμία πάσα κανα τριγωνάκι κανα τετραγωνάκι, οχι μονο παοκαρα ολε!

      Διαγραφή
  2. kala se leei malaka panta vriskete kati gia na bgalete xoli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Akoma mia simantiki niki gia omada..Pierikara ole!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!