Πήρε Βιλανάκη και Καραογλανίδη ο Πιερικός

Πριν απο λίγο ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Άγγελου Βιλανάκη στην ομάδα του Πιερικός. Ο 21χρονος ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, ο οποίος όλοι γνωρίζουμε για ποιους λόγους παραγκωνίστηκε στον Άρη Θεσσαλονίκης, πλέον θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Κατερίνης.
 
Μία ουσιαστική μεταγραφή για την ομάδα του Πιερικού, που στο πρόσωπο του Άγγελου Βιλανάκη ελπίζει να βάλει στη "μηχανή" του, έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος θα ενισχύσει σημαντικά τη μεσοεπιθετική γραμμή του συλλόγου.

Λίγο μετά τη μεταγραφή, ο ποδοσφαιριστής ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος, μιας και του δίνεται η δυνατότητα να ξεδιπλώσει το ταλέντο του και να βοηθήσει τον Πιερικό να παραμείνει στην κατηγορία. 


Πήρε Καραογλανίδη!
Παίκτης του Πιερικού θεωρείτε απο σήμερα και ο 22χρονος πορτιέρο Αβραάμ Καραογλανίδης. Ο παίκτης συμφώνησε σε ολα με τον πρόεδρο του Πιερικού Κώστα Παπαδόπουλο, και μπαίνει κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας. Ο νεαρός τερματοφύλακας στο παρελθόν έχει αγωνισθεί στις ακαδημίες και στην μεγάλη ομάδα της Αναγέννησης Γιαννιτσών όπου και κατάγεται και φέτος αγωνιζόταν στην ομάδα της Ζακύνθου. Η περίπτωση του Σταυριανού δεν υπάρχει.

1 σχόλιο:

  1. ολο βλακιες κανουμε εμπειρο τερμα θελουμε 2 χαζα γκολ φαγαμε με τον πιτσιρικα τη θα κανουμε παρτε τουλαχιστον εναν εμπειρο ανω τον 24 για την αμυνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!