ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΛΑΒΟΥΚΟ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Να καλύψει τα αρκετά κενά που προέκυψαν στο ρόστερ με τις τελευταίες αποχωρήσεις (Ελιομάρ, Αλεξίου, Σπάσιτς, Πατσιογεώργος, Κοντσίδης, Ντόικιτς, Κρουσταλέλης) θα επιδιώξει άμεσα ο Πιερικός, στο μέτρο του εφικτού και με βάση τα οικονομικά δεδομένα που επικρατούν (αναζητήσεις κυρίως για φορ, μεσοεπιθετικό και τερματοφύλακα).
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ
Στην ομάδα του Θωμά Γράφα προτείνονται πολλοί παίκτες και ένας από αυτούς που εξετάζονται είναι ο Παναγιώτης Πλαβούκος. Ο 20χρονος επιθετικός έμεινε ελεύθερος από τις Σέρρες, έχοντας παίξει παλιότερα σε Βέροια, Θρασύβουλο, Μανδραϊκό και Αστέρα Μαγούλας και είναι πιθανό να συμφωνήσει με τους «μελανόλευκους». Στα αγωνιστικά, για τον μεθαυριανό αγώνα με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο (χθες τον παρακολούθησε ο Γράφας, στο ματς κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης), δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Λαμπάκης και Τσιάρας και οι τραυματίες Σεντεμέντες και Τσουμάγκας. Ντεμπούτο ίσως κάνουν οι Καραγιαννίδης, Μπαξεβάνος, Χατζόγλου, Μπαστάνης και Καραθάνας. Τέλος, από τη διοίκηση του Πιερικού παραιτήθηκε ο Τάσος Σαραηλίδης, επικαλούμενος επαγγελματικούς λόγους.

ArenaFm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!