Ο ΓΡΑΦΑΣ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ!!

Αποφασισμένος να οδηγήσει τον Πιερικό στις επιτυχίες είναι ο Θωμάς Γράφας, όπως επισήμανε στο Onsports.

Ο 44χρονος τεχνικός ανέλαβε την Τρίτη την τεχνική ηγεσία των «μελανόλευκων» και ήδη έχει πιάσει δουλειά.

«Ο Πιερικός είναι μεγάλη και ιστορική ομάδα και είναι τιμή μου που θα δουλέψω εδώ. Η προσέγγιση της διοίκησης ήταν σωστή και με σεβασμό στο πρόσωπό μου και δεν μπορούσα να μη δεχτώ.
Ο Πιερικός πρέπει να βγει από τη δύσκολη θέση γιατί δεν του αρμόζει να βρίσκεται στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας. Με προσπάθεια δική μου και της διοίκησης να προσπαθήσουμε να πετύχουμε τον στόχο μας, που δεν είναι άλλος από το να ανέβει ο Πιερικός στη βαθμολογία. Με σκληρή δουλειά θα γίνει η ομάδα πιο ανταγωνιστική», ανέφερε αρχικά ο Γράφας στο Onsports.

Δεδομένη θεωρείται και η ενίσχυση του ρόστερ, καθώς τόνισε:«Μεταγραφικές κινήσεις θα γίνουν για να δυναμώσει η ομάδα και ήδη έχουμε ξεκινήσει τις επαφές με υποψήφιους στόχους. Από τη Δευτέρα θα είμαστε σε θέση να κάνουμε ανακοινώσεις».

Ντεμπούτο ο 44χρονος τεχνικός θα κάνει την Κυριακή (4/1) στο παιχνίδι με τον Εθνικό Σερρών:
« Πρόκειται για ένα δύσκολο ματς και θέλει προσοχή, όπως κάθε αγώνας. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα με τον Πιερικό στο 2015».

http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!