Ενισχύεται με τον 20χρονο Γιαννόπουλο ο Πιερικός!!


Σε μία ακόμα μεταγραφή προχώρησε, σύμφωνα με πληροφορίες του flnews.gr ο Πιερικός. Συγκεκριμένα, με την ομάδα της Κατερίνης θα αγωνιστεί στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος. Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός έμεινε ελεύθερος από τον Εθνικό Άχνας με τον οποίο έπαιξε σε ένα ματς στο πρωτάθλημα της Κύπρου και έδωσε τα χέρια με τους «μελανόλευκους»
Τα τέσσερα προηγούμενα χρόνια ο Γιαννόπουλος αγωνιζόταν στον Πανσερραϊκό (2 συμμετοχές στη Super League, 15 στη Football League, 28 ματς και 4 γκολ στη Γ' Εθνική).
Αντίθετα, παρελθόν αποτελεί ο Ιγκόρ Κόιτς. Ο νεαρός υπέγραψε χαρτί ότι δεν έχει οικονομικές εκκρεμότητες με τον Πιερικό και αποχώρησε.
Η ανακοίνωση: Η Π.Α.Ε. ΠΙΕΡΙΚΟΣ ενημερώνει για την λύση κοινή συναινέσει της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή ΙΓΚΟΡ ΚΟΪΤΣ, τον ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!