ΠΑΟΚ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ 2-2 σε φιλικό Αγώνα!!

Δευτέρα 29-12-2014  Γήπεδο Μίκρας Θεσσαλονίκης
Σε  ένα ενδιαφέρον φιλικό παιγνίδι που εγίνε στην Θεσσαλονίκη το Παιδικό τμήμα του Πιερικού αντιμετώπισε το αντίστοιχο του ΠΑΟΚ.


Ο αγώνας παρά το τσουχτερό κρύο ηταν πολύ κάλος και όλοι οι ποδοσφαιριστές που αγωνίσθηκαν προσπάθησαν για το καλύτερο αν και ο καιρός δεν βοήθησε τις δυο ομάδες(αέρας και πολύ κρύο).

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του ΠΑΟΚ είχε με το μέρος της τον αέρα και κατόρθωσε να πετύχει γκολ με σουτ έξω απο την περιοχή, και να προηγηθεί στο πρώτο ημίχρονο με 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό άλλαξε ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ είχε καθολική υπεροχή και κατόρθωσε να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης οτάν έγινε σουτ έξω απο την περιοχή η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και στην επιστροφή ο Ρουντος την έστειλε στα δίχτυα γράφοντας το 1-1.

Ο Πιερικός μάλιστα πέτυχε και δεύτερο γκολ πάλι με τον Ρούντο με σουτ μέσα απο την περιοχή.

Στα τελευταία λεπτα ο ΠΑΟΚ κατόρθωσε να ισοφαρίσει με πλάσε μέσα απο την περιοχή μετά απο κτύπημα κόρνερ.
Το παιχνίδι τελείωσε με τους ποδοσφαιριστές να φεύγουν αγκαλιασμένοι δίνοντας ραντεβού τον Μάιο στην Κατερίνη.

Η σύνθεση του Πιερικού: 
Παπαθανασιου(Κοκιτσι), Φορτομαρης, Τουλικας(Ευμορφιδης), Αγγελης, Γαλανοπουλος, (Μπουκλας) Τσιμητρης, (Φουντουκιδης), Τριανταφυλλου, (Σκαμαγκας), Τιμτσιουδας, (Τραχιδης), Ναρινογλου, (Μπουσμαλης), Μητρακας, (Μαργαριτης),
Ρουντοσ,(Κατσαρας).


pieriasport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!