ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος – ΣΑ Στρατωνίου!!

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ - Σύλλογος Φίλων Καλαθοσφαίρισης 
   Κλειστό Γυμναστήριο – Σιδ. Σταθμός, τηλ. - fax: 23510 32153, 601 00 Κατερίνη

                                               Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε τον αγώνα της 5ης αγωνιστικής του A΄ γύρου του πρωταθλήματος μπάσκετ της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας 2014-2015 μεταξύ των ομάδων:

ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος – ΣΑ Στρατωνίου   

Ο αγώνας  θα γίνει στο Κλειστό Γυμναστήριο, στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Κατερίνης, την Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 17.00.

                                                                         Με τιμή
                                                                Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ

Η καλή ψυχολογική κατάσταση των παικτών του Πιερικού Αρχελάου μετά τη μεγάλη νίκη στο Ανατόλια, η μεγάλη θέληση για μια ακόμη νίκη και η δυναμική έδρα της Κατερίνης με τους υπέροχους και δυναμικούς φιλάθλους της, θα είναι τα «όπλα» με τα οποία η νεανική ομάδα θα δώσει  ακόμη μία ενδιαφέρουσα μάχη.


Διαιτητές ορίσθηκαν οι κ.κ. Φακίτσας και Πιτσίλκας, ενώ κομισάριος ο κ. Νίκος Βάτσιος.

Τέλος, για τον αγώνα οι καλαθοσφαιριστές του Πιερικού Αρχελάου Αντώνης Γκοντόπουλος και Κώστας Σπυρόπουλος, δήλωσαν:

Αντώνης Γκοντόπουλος: «Ύστερα από έναν συγκλονιστικό αγώνα με το Ανατόλια καταφέραμε να πάρουμε το πρώτο ροζ φύλλο, μετά από τέσσερις αγωνιστικές. Η νίκη αυτή ήταν κυρίως τόνωση της ψυχολογίας μας. Για να έχει και βαθμολογική αξία θα πρέπει να κερδίσουμε στον αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο το Στρατώνι. Θα είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας απέναντι σε μια έμπειρη και δυνατή ομάδα που με παίκτες και προπονητή που γνωρίζουν καλά την κατηγορία. Το Στρατώνι, όπως και εμείς, δεν έχει καλό ξεκίνημα και πιστεύω πως οδηγός για τη νίκη είναι η θέληση και το πάθος που πρέπει να δείξουμε. Σ΄ αυτή την προσπάθεια που κάνουμε χρειαζόμαστε και τη στήριξη του φίλαθλου κόσμου της Κατερίνης».

Ο νεοαποκτηθείς καλαθοσφαιριστής Κώστας Σπυρόπουλος.
Κώστας Σπυρόπουλος: «Το παιχνίδι με το Στρατώνι είναι αρκετά δύσκολο. Παίζουμε στην έδρα μας και χρειαζόμαστε τη νίκη για να ανατρέψουμε τη βαθμολογική μας κατάσταση. Η ομάδα μας έχει αναπτερωμένο ηθικό λόγω της μεγάλης νίκης την προηγούμενη Κυριακή και με την κατάλληλη προετοιμασία μέσα στη βδομάδα, θεωρώ ότι θα έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα».

● Για το κυριακάτικο παιχνίδι την υποστήριξή τους εξέφρασαν και ο χορηγοί του Πιερικού Αρχελάου κ.κ. Νίκος Παυλίδης και Σήφης Τσάλης, οι οποίοι στην ιστοσελίδα του συλλόγου www.pierikosbc.gr έκαναν τις παρακάτω δηλώσεις:

Νίκος Παυλίδης - ιδιοκτήτης του συγκροτήματος αναψυχής και διασκέδασης «Γυαλός»: «Επειδή ο αθλητισμός είναι πηγή ζωής θα πρέπει να γίνει και τρόπος ζωής. Για να επιτευχθεί όμως αυτό χρειάζονται άνθρωποι, παράγοντες και ομάδες, που να τρέχουν για το καλό των παιδιών μας και του τόπου μας. Στον Πιερικό Αρχέλαος βλέπω με χαρά ότι υπάρχουν αυτοί οι άνθρωποι που αγωνίζονται για το καλό της καλαθοσφαίρισης στην Πιερία και γι΄ αυτό δικό μας καθήκον είναι να τους βοηθήσουμε στο δύσκολο έργο τους. Ο «ΓΥΑΛΟΣ» εύχεται καλή επιτυχία τόσο στο κυριακάτικο παιχνίδι με το Στρατώνι, όσο και σε όλους τους αγώνες που έχει στη συνέχεια του δύσκολου και φέτος πρωταθλήματος και δηλώνει ότι θα είναι δίπλα σε κάθε προσπάθεια του Πιερικού Αρχελάου».  
http://gyalos.gr/
https://www.facebook.com/gyalos.korinos?fref=ts

Σήφης Τσάλης - ιδιοκτήτης επιχείρησης ετοίμων ανδρικών και γυναικείων ενδυμάτων: «Με ιδιαίτερη χαρά δηλώνουμε την υποστήριξή μας στις δραστηριότητες του ιστορικού Πιερικού Αρχελάου, ενός συλλόγου που η κοινωνική προσφορά του είναι απολύτως καταξιωμένη. Για το παιχνίδι με το ισόβαθμο Στρατώνι ευχόμαστε να είναι νικηφόρο για την ομάδα μας, η πορεία στο πρωτάθλημα να έχει τα επιθυμητά για όλους μας θετικά αποτελέσματα και προτρέπουμε τους φίλους του μπάσκετ να είναι την Κυριακή όλοι στο γήπεδο».

http://www.mens-womens.gr/
https://www.facebook.com/iosif.tsalis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!