Νικητής ο Ηρακλής (0-1) στην ''παρωδία'' της πρεμιέρας!

Ο Γηραιός νίκησε με 1-0 στην Κατερίνη τον Πιερικό, που έχει λόγο να διαμαρτύρεται.
Η κεφαλιά του Περόνε στο 53', από εκτέλεση κόρνερ του Πουρτουλίδη, βρήκε δίχτυα και ο Ηρακλής έφυγε νικητής από την Κατερίνη, επικρατώντας 0-1 του Πιερικού. 


Οι Θεσσαλονικείς ήταν γενικά ανώτεροι, είχαν σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρουν και άλλα τέρματα, αλλά δεν κατάφεραν να «καθαρίσουν» νωρίς το ματς και τα... χρειάστηκαν. Οι γηπεδούχοι έχουν λόγο να φωνάζουν, καθώς στο 78' ο Στάμου χρησιμοποίησε το χέρι του για να αποτρέψει γκολ των «μελανόλευκων».

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Μιχάλης Ζιώγας): Παπατολίκας, Νικολίτσης, Λαμπάκης, Ντόικιτς, Κοντσίδης, Τσιάρας, Σπάσιτς, Ελιομάρ, Σταματής (34΄Μανίκας), Μυστακίδης (66' Γιαννούλης), Μάρκοβιτς (59' Αλεξίου).

ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος):Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Στάμου, Τσιλιανίδης, Ιντζόγλου, Περόνε (86' Τόσκας), Πουρτουλίδης, Σιατραβάνης (76' Κάσσος), Κυριακίδης (54' Αγγελούδης), Βαλεριάνος, Ζιαμπάρης.


Στιγμιότυπα του αγώνα:

https://www.youtube.com/watch?v=yzxu02dKGBM&list=UU2UiYz2aisu79UuM-fwcyUw 

FLNEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!