Βόμβα.. μεγατόνων στον Πιερικό με Μάρκοβιτς!! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)


ο Μάριαν Μάρκοβιτς έρχεται στη χώρα μας για τον Πιερικό.
Σερβία-Πορτογαλία (εναντίον  Cr.Ronaldo)
Μετά και το ενδιαφέρον για τον Βραζιλιάνο Ελιομάρ (έχει συμφωνήσει και έρχεται Ελλάδα), ο Πιερικός ετοιμάζεται για δεύτερη συνεχόμενη βόμβα! Συγκεκριμένα, στη χώρα μας αναμένεται έως την Πέμπτη (10/07) ο 33χρονος Σέρβος μέσος, Μάριαν Μάρκοβιτς! Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που μετρά 16 συμμετοχές με την εθνική ομάδα της χώρας του και ο οποίος έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Ερυθρό Αστέρα και Ντιναμό Κιέβου.
Ο Μάρκοβιτς ξεκίνησε την καριέρα του από τη Μλάντι Ράντνικ το 1997 (36 συμμετοχές, 9 γκολ), ενώ ακολούθησε μία εξαετία στον Ερυθρό Αστέρα (126 ματς, 12 τέρματα). Από το 2005 έως το 2008 έπαιξε στην Ουκρανία με τη Ντιναμό Κιέβου (52 συμμετοχές, 2 γκολ), επέστρεψε στον Ερυθρό Αστέρα (10 ματς) και τη σεζόν 2009-10 φόρεσε τη φανέλα της Ίστρα (37 αγώνες).
Την αγωνιστική περίοδο 2011-12 ο Μάρκοβιτς έπαιξε στη Φερστ Βιένα της Αυστρίας (40 αγώνες, 9 γκολ) και ακολούθησαν οι Καϊζάρ του Καζακστάν, Αλκή Λάρνακας στην Κύπρο. Τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν η Σλόγκα Πέτροβατς να Μλάβι στην πατρίδα του, με την οποία είχε 11 συμμετοχές και 1 γκολ.
FLNEWS

1 σχόλιο:

  1. Αν είναι αλήθεια τότε πρόκειται για μεγάλη μεταγραφή. Ο συγκεκριμένος παίκτης έχει πολύ καλό όνομα στην πατρίδα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!