Σε προχωρημένες συζητήσεις με την Παρτιζάν για τον Λεο Σίλβα ο Πιερικός!

Σε κίνηση-ματ προχωράει η διοίκηση του Πιερικού, καθώς είναι σε αρκετά προχωρημένες επαφές με την Σέρβικη, Παρτιζάν Βελιγραδίου για την απόκτηση του Ελιομάρ (Λεο) Σίλβα!

Ο 26χρονος Σίλβα, ανήκει στην ομάδα της Παρτιζάν απο πέρσι το καλοκαίρι, έκανε 7 συμμετοχές και τον χειμώνα δόθηκε δανεικός στην Γιαβόρ οπού εκεί έκανε την καλύτερη πορεία του μέχρι στιγμής. Απο εκεί και πέρα μέχρι φέτος αγωνιζόταν στην Ουγγρική Κεσκεμέτι, πρόκειται για έναν μέσο επιθετικό όπου μπορεί επίσης να αγωνιστεί και στην δεξιά γραμμή, και σαν επιτελικός.
Αν οι συζητήσεις 'αποφέρουν καρπούς' τότε πρόκειται για μια αρκετά ικανοποιητική λύση για την ενίσχυση του ρόστερ, καθώς το πρωτάθλημα που έρχεται, πρόκειται να είναι αρκετά ''δυνατό''.

Παρακάτω υπάρχει βιογραφικό, Φωτογραφίες και Βίντεο με στιγμιότυπα του ποδοσφαιριστή.

Βιογραφικά: http://www.transfermarkt.co.uk/eliomar/profil/spieler/89478 
http://en.wikipedia.org/wiki/Eliomar_Correia_Silva
http://gr.soccerway.com/players/eliomar-correia-silva/90308/





4 σχόλια:

  1. αδειοδοτηση??????? μαρεσε που θα εβγαινε και θα μιλουσε τον κοσμο ο παπαδοπουλος για την ΑΜΚ. . . παλι κουτοχορτο στην εκάβη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. xaxaxa μου αρεσε αυτο που ειπεσ στο τελος φιλε ΑΜΑ ΕΡΘΕΙ ΠΑΠΑΖΕΣ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ !ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ Ο ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΙΝ ΠΑΡΤΙΖΑΝ!!!!!!!!!!!ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΙΑΛΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ Η ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑ ΤΟΝΑνώνυμος9 Ιουλίου 2014 - 6:18 π.μ.

    ΜΑΙΧΡΥ ΝΝΑ ΜΑΘΥΣ ΑΙΛΕΙΝΟΙΚΚΑ, ΚΑΛΟΙΤΑΙΡΑ ΝΝΑ ΓΡΑΦΗΣ ΣΑΙ ΜΕΙΑ ΑΛΟΙ ΓΛΟΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χαχαχαχαχαχ ΕΙΔΕΣ ΤΕΛΥΚΑ ΤΟΝ ΕΚΛΥΣΕ ΤΟΝ Ελιομάρ (Λεο) Σίλβα!!!! ΚΑΙ ΕΙΔΕΣ ΦΕΡΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΚΤΕΣ ΑΡΑ ΦΕΤΟΣ Η ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ ΤΕΛΕΙΑ ΘΑ ΠΑΜΕ !!!!!!!!!! ΚΑΙ ΦΙΛΕ 8 Ιουλίου ΝΑ ΣΕ ΠΟ ΜΙΠΟΣ ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ΓΙΑ ΤΙΝ αδειοδοτηση ΜΙΠΟΣ ΠΕΔΕΙ ΜΠΑΛΑ Η αδειοδοτηση ?/ ?? ΤΙ ΣΕ ΝΙΑΔΕΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΤΙΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΑΡΕΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΙΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΠΕΚΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!