Όλοι στο Κίτρος!!



Στην Πύδνα Κίτρους (Α' Ερασιτεχνικη) θα συνεχίσει την καριέρα του ο Νέστορας Κωτσιοπουλος. Ο Πρόεδρος της τοπικής ομάδας και πρώην μεγαλομέτοχος του Πιερικού έχει ως στόχο την άνοδο στην Γ' Εθνική και αν κρίνουμε απο της μεταγραφές θα είναι πολύ εφικτό. Σε μια ΄΄επίδειξη δύναμης΄΄ ο Γιάννης Ντούμος έκλεψε απο τον Πιερικό τον Κωτσιοπουλο που σύμφωνα με δημοσιεύματα ήταν ένα σκαλοπάτι μακριά απο την επιστροφή στους Μελανόλευκους. 
Kάτι παρόμοιο συνέβη και με τον Αρχηγό της ομάδας Κώστα Αποστολίδη που του ζητήθηκε να συνεχίσει στον Πιερικό για έναν ακόμα χρόνο με τον ίδιο να απορρίπτει την πρόταση και να συνεχίζει ερασιτεχνικά και αυτός στο Κίτρος.


*Υ.Γ Στο Κίτρος έκλεισε και ο έμπειρος αμυντικός Παπαστεργιου. (Πιερικο,Επανομη,Λαμια)

2 σχόλια:

  1. αντε ρε το γατακι απο την λαρισα ενας παιχτης που θελει β εθνικη δεν καταδεχεται να παιξει τοπικο αλλα απ οτι φενεται το τοπικο ειναι η κατηγορια για σενα αφου κοιτας τα 500 ευρω του κιτρους τετοια μυαλα δεν εχουν θεση στον πιερικο Προεδρε παρε ξενους παιχτες τα δικα μας τα παιδια μονο προσφηγες ξερουν να κανουν και να μην παιζουν δρομο ολοι αυτοι απο τον πιερικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ντροπή σου αποστολίδη που θα σταμάταγες τάχα την μπάλα.. μην πάρει κανένα μέσσι ο ντούμος και μετά κοιτιόμαστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!