Στις 14 Ιουλίου η "πρώτη" στον Πιερικό

Στην τελική ευθεία μπαίνουν όλα τα τρέχοντα θέματα με την ΠΑΕ Πιερικός να θέλει να είναι όσο τον δυνατόν πιο έτοιμη για το ξεκίνημα της προετοιμασίας.


Ο Πιερικός θα ξεκινήσει μετά τις 14 Ιουλίου και ο προπονητής Γ. Καμπερίδης να έχει δοκιμάσει με τον καλύτερο τρόπο το πλάνο που θα ακολουθήσει με τους παίκτες του στο πρώτο μέρος της προετοιμασίας, αφού θα ακολουθήσει το βασικό στάδιο που θα γίνει εντός των συνόρων.


Χθες ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Κώστας Παπαδόπουλος μετείχε στην ευρεία σύσκεψη που έγινε στην Αθήνα μεταξύ των ομάδων της Football League και είχε επαφές για χορηγίες.

Στα μεταγραφικά θέματα μέχρι το τέλος της εβδομάδος αναμένεται να ξεκαθαρίσει η περίπτωση του Σέρβου Ντόικιτς, χωρίς να είναι τίποτα δεσμευτικό.


Συλλυπητήριο της ΠΑΕ Πιερικός

Η ΠΑΕ Πιερικός εκφράζει τα ειλικρινή και βαθύτατα συλλυπητήριά της στην  οικογένεια και τους οικείους, του Παρασκευά Πορτοκαλίδη, παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της μεγάλης οικογένειας του ΠΙΕΡΙΚΟΥ. 
Καλή ανάπαυση να έχει η ψυχή του και εκ Θεού παρηγορία οι συγγενείς του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!