Παίκτης του Πιερικού ο Αλέξανδρος Κατσιαμήτας!

Παίκτης του Πιερικού θεωρείτε απο σήμερα ο νεαρός Αλέξανδρος Κατσιαμήτας, καθώς βρέθηκε το απόγευμα τις Δευτέρας στα γραφεία και υπέγραψε το νέο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Πιερικό. Ο νεαρός παίζει στις δυο πτέρυγες και θεωρείται... σφαίρα, συνδυάζοντας ταχύτητα και τεχνική. Ο Κατσιαμήτας ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Βατανιακού, συνέχισε στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ και μέχρι πρότινος έπαιζε στην Κ19 της γερμανικής Βικτόρια Κολωνίας, με την οποία έφτασε στην άνοδο στην πρώτη κατηγορία.

''Να αποδείξω.... ότι μπορώ!!''

Ο ίδιος μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας των ''υπογραφών'' δήλωσε τα εξής στο PierikosNews.

Φωτογραφία: Παίκτης του Πιερικού ο Αλέξανδρος Κατσιαμήτας!

Ο νεαρός παίζει στις δυο πτέρυγες και θεωρείται... σφαίρα, συνδυάζοντας ταχύτητα και τεχνική. Ο Κατσιαμήτας ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Βατανιακού, συνέχισε στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ και μέχρι πρότινος έπαιζε στην Κ19 της γερμανικής Βικτόρια Κολωνίας, με την οποία έφτασε στην άνοδο στην πρώτη κατηγορία.

www.pierikosnews.blogspot.com''Είμαι πολύ ευτυχισμένος πίσω στην πόλη μου, έχω βάλει σκοπό ότι μπορώ να αντεπεξέλθω, και να αποδείξω ότι μπορώ να παίξω στην ομάδα του Πιερικού, θέλω να το κάνω αυτό, θέλω να αναδειχθώ και να προχωρήσω κι άλλο ώστε να φτάσω ψηλά.''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!