Τι λέει ο Γ.Νιώπας για την εμπλοκή του στον Πιερικό....

Metrosport
Τα σενάρια που κυοφορούνταν εδώ και καιρό στην Πιερία αποκτούν σάρκα και οστά. Ήταν κοινό μυστικό ότι οι εξελίξεις μπορεί να είναι ραγδαίες. Ο μεγαλομέτοχος του Αιγινιακού, Γιάννης Νιώπας, συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Πιερικού, Κώστα Παπαδόπουλο, για να τεθεί το ενδεχόμενο δημιουργίας μιας ομάδας στην περιοχή!

Ο Γιάννης Νιώπας ανέλυσε τις σκέψεις του μέσω του ''Μ'' «Θέλω να δώσω πιο πολλά στο κομμάτι των ακαδημιών. Ο απώτερος σκοπός μου είναι αυτός. Αν ο Αιγινιακός αλλάξει έδρα, αυτό θα εξαρτηθεί απο τις επόμενες μέρες. Θα αποφασίσω απο κοινού με τον Γιώργο Καρανικόλα και και δυο-τρεις ακόμη φίλους μου. Θέλουμε να δούμε τι θα κάνουμε. Να σκεφτούμε.. μια καλή ομάδα η μια καλή ακαδημία; Δεν με κούρασε ο Αιγινιακός, αλλά με κούρασαν κάποια πράγματα και σκέφτομαι να αλλάξω τακτική. Ίσως αυτό το 'μπάσιμο' με τον Πιερικό, να είναι ένα απο αυτά. Θα δούμε πως θα καταλήξει όμως. Ίσως ωστόσο μας βοηθήσει περισσότερο. Είναι λίγο πρώιμα όμως όλα αυτά. Πάντως, είναι κρίμα μια ομάδα, όπως ο Αιγινιακός, να της λείπει κάτι, δηλαδή η φανέλα, για να κάνει το κάτι παραπάνω. Απο την άλλη, πρέπει να εκμεταλλευτούμε ότι η Πιερία έχει τόσα πολλά ταλέντα. Όπως για παράδειγμα, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, που ήταν στο γήπεδο. Μπορούμε να γεμίσουμε όλες τις ομάδες της Πιερίας. Τώρα, το πόσο γρήγορα θα το εφαρμόσουμε αυτό, δεν ξέρω. Δεν το βλέπουν όλοι με καλό μάτι. Ο Αιγινιακός δεν θα σταματήσει να υφίσταται. Θα δούμε πως θα δώσουμε τις προτεραιότητες. Έχουμε καιρό μπροστά μας. Θέλουμε εξάλλου να συζητηθούν κι άλλα πράγματα».


Παπαδόπουλος: «Μου ζήτησε μετοχές»

''Σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί κάτι στην πράξη μεταξύ των δυο πλευρών, τότε το οικονομικό αδιέξοδο θα παύει να υφίσταται για τον Πιερικό και θα δρομολογηθούν άλλες εξελίξεις. «Συζητήσαμε σε καλό κλίμα, αλλά όλα βρίσκονται σε πολύ πρώιμο στάδιο. Επίσης, μου ζήτησε να πάρει μετοχές του Πιερικού», δήλωσε στο «Μ» για να συνεχίσει: «Το μετοχικό κεφάλαιο του Πιερικού είναι 510.000 ευρώ και κάνουμε αύξηση 300.000 ευρώ. Ακόμη και σε όλη την αύξηση να συμμετάσχει, δεν φτάνει σε αυτό το ποσοστό. Δεν υπάρχει ενδεχόμενο απόκτησης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών, ούτε μία στο εκατομμύριο».''

1 σχόλιο:

  1. Νιωπα ελα στην κατερινη να κανουμε ομαδαρα για ανοδο και ο κοσμος θα ειναι διπλα σου αν δουμε πριν 2 χρονια με την λαρισα ειχε μεσα το γηπεδο 5000 κοσμος ελα να μας τρελανεις ολουσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!