Ανοικτή συγκέντρωση για τον Πιερικό

Δεν έχει οριστεί ακόμη η ημερομηνία, αλλά σύντομα πρόκειται να γίνει μία ανοικτή συγκέντρωση με θέμα την καλύτερη δυνατή λύση για την ομάδα του Πιερικού, ενόψει και της νέας αγωνιστικής περιόδου. 

Στόχος είναι άλλωστε να μπορέσει η ομάδα να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Θα κληθούν μάλιστα όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς, αλλά και συνάμα οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Πιερικού. 
Θα γίνει ένας απολογισμός για τη χρονιά, που πέρασε, αλλά και ένας προγραμματισμός για την επόμενη. Στην ουσία, πρόκειται για μία ανοικτή συγκέντρωση.

Μάλιστα, μία τέτοια συνάντηση είχε γίνει και την περσινή σεζόν, με αφορμή βεβαίως τότε τη σωτηρία του Πιερικού. Όσον αφορά τις διοικητικές εξελίξεις, ο Κώστας Παπαδόπουλος ίσως να αναζητεί «συμπαίκτες». 

Συν τοις άλλοις, είχε ειπωθεί ότι μπορεί να υπάρξουν εξελίξεις μέσα στο καλοκαίρι. 

Στην ομάδα της Κατερίνης θεωρούν πάντως ότι μετά απ? αυτή τη συνάντηση, θα μπορέσουν να προχωρήσουν στην πορεία και τα υπόλοιπα ζητήματα, που έχουν να κάνουν με το αγωνιστικό κομμάτι, όπως δηλαδή τα ζητήματα των προπονητή και παικτών του ρόστερ.






Pieriasport.blogspot.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!