Αθώωση για Πιερικό και Δόξα

Η Πειθαρχική επιτροπή της διοργανώτριας έκρινε αβάσιμες τις κατηγορίες και απήλλαξε τις δύο ομάδες. Πρόστιμο για Μαγούλα.

cfoot2
Η Πρωτοβάθμια Επιτροπή της Football League αθώωσε Πιερικό και Δόξα Δράμας για το φερόμενο ως ύποπτο από την ΟΥΕΦΑ, μεταξύ τους παιχνίδι στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής.
Από κει και πέρα, με χρηματικό πρόστιμο τιμωρήθηκε ο Αστέρα Μαγούλας και με έγγραφη επίπληξη η Καλλιθέα.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:
«Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ, πήρε τις παρακάτω αποφάσεις :
Επέβαλε στην ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ την πειθαρχική ποινή του χρηματικού προστίμου των τριακοσίων (300) ευρώ. Επέβαλε  στον Π. ΜΟΙΡΑ (εκπρόσωπος) τις πειθαρχικές ποινές α) του χρηματικού προστίμου των  διακοσίων (200) ευρώ και β) της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δυο (2) μήνες. Επέβαλε  στον Π. ΠΙΤΕΛΗ (φυσιοθεραπευτής) τις πειθαρχικές ποινές α) του χρηματικού προστίμου των  διακοσίων (200) ευρώ και β) της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δυο (2) μήνες. (αγώνας της 22-3-2014 με ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ).
Επέβαλε στην ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ και στον Γ. ΘΑΝΟ (εκπρόσωπος) την πειθαρχική ποινή της έγγραφης επίπληξης (αγώνας της 16-3-2014 με ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ).
ΠΡΟΣ:  ΠΑΕ  ΠΙΕΡΙΚΟΣ  ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
Συνεκδικάζει τις με αρ. πρωτ. 122,123/8-4-2014  και με αρ. πρωτ. 124/2014 κλήσεις.
Απορρίπτει αυτές και απαλλάσσει τις δύο πρώτες εγκαλούμενες ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ και ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ  από τις  σε βάρος τους ασκηθείσες πειθαρχικές κατηγορίες, ως αβάσιμες (έγγραφο της UEFA για τον αγώνα της 17-3-2014)».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!