Ο Γιώργος Καμπερίδης Αποκλειστικά στο PierikosNews !!




Ο Προπονητής του Πιερικού Γιώργος Καμπερίδης μιλάει για το δύσκολο παιχνίδι της παραμονής, για τα νέα παιδιά και για την φετινή προσπάθεια!!


Γιώργος Καμπερίδης: Είμαστε χαρούμενοι γιατί η ομάδα ξεμπέρδεψε και μαθηματικά απο μια περιπέτεια που μπήκε απο την αρχή της σεζόν και το ποιο σημαντικό για εμένα είναι οτι τα παιδιά του νομού μας έβγαλαν την ομάδα απο την δύσκολη θέση πράγμα που πριν δυο μήνες δεν το πίστευε κανείς. Συγχαρητήρια πάνω απο ολα στους παίκτες μου και τους συνεργάτες μου (Γιάννη Συμεωνίδη, Αλέξανδρος Κούρτογλου) που επί δυο μήνες δούλευαν πρωί – βράδυ για να φέρουμε την ομάδα σε ένα επίπεδο ανταγωνιστικό.

Για το Παιχνίδι με την ΔΡΑΜΑ:

Θέλαμε πολύ το παιχνίδι για να τελειώσουμε και μαθηματικά την υπόθεση της παραμονής. Μπήκαμε απο πολύ νωρίς μπροστά στο σκορ και πιστέψαμε οτι θα έχουμε ένα εύκολο απόγευμα αλλα η Δράμα κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα και να μας δυσκολέψει πολύ. Στο Δεύτερο ημίχρονο με της αρκετές αλλαγές ρόλων φέραμε το παιχνίδι εκεί που θέλαμε και το τελειώσαμε με νίκη και αυτό μετράει για εμάς.

Για το Πέναλτι: Αν το Πέναλτι είχε καταλήξει στα δίχτυα το παιχνίδι θα είχε τελειώσει εκεί, παρόλα αυτά τα παιδιά κατέθεσαν ψυχή, προσπάθεια και θέληση για το αποτέλεσμα!!

Σε ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι είδαμε τον Πατσιογιώργο κάτω απο τα δοκάρια, πως προέκυψε αυτή η κίνηση ;;

Ο Γιάννης ο Συμεωνίδης κάνει εξαιρετική δουλειά και όσοι έχουν δουλέψει μαζί μου ξέρουν καλά οτι μου αρέσει να δουλεύω με νέα παιδιά. Ο Δημήτρης είναι ένας πάρα πολύ καλός τερματοφύλακας που υπό καλύτερες συνθήκες θα είχε περισσότερες συμμετοχές.

Τέλος:


Θέλω να ξανά ευχαριστήσω όλους τους Συνεργάτες μου, την διοίκηση και τον κόσμο που ήταν κοντά στην ομάδα και την βοήθησε σε αυτήν την μάχη της παραμονής, έχουμε ακόμα δυο παιχνίδια και θα κοιτάξουμε να βγάλουμε τον καλύτερο μας εαυτό.  

Γιάννης Ελενίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!