Τέλος με ήττα για τον αδιάφορο Πιερικό

Οι Φαίακες με το τρίποντο επί της ομάδας της Κατερίνης εξασφάλισαν τους 6 βαθμούς στα πλέι οφ
Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε την κανονική διάρκεια της σεζόν η Κέρκυρα που υποδέχτηκε τον Πιερικό για την 26η και τελευταία αγωνιστική και κατάφερε να επικρατήσει με 1-0. Έτσι, οι Φαίακες τερμάτισαν αφενός πρώτοι στον Βόρειο όμιλο αλλά, κυρίως, κατάφεραν να εξασφαλίσουν τους έξι βαθμούς ενόψει της διαδικασίας των πλέι οφ που τους δίνουν μεγάλο αβαντάζ για τη «μάχη» της ανόδου.
Το ματς λοιπόν κρίθηκε στο 55’ όταν ο Μπαλντοβαλίεφ κατάφερε να νικήσει τον Πατσιγεώργο πετυχαίνοντας το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης. Στα τελευταία λεπτά οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν κάπως την πίεσή τους κερδίζοντας μέτρα στον αγωνιστικό χώρο αλλά δεν έφτασαν στο γκολ, με το 1-0 να μένει ως τη λήξη.
ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Βλάχος, Μαραγκός, Καραγιαννίδης, Βενέτης, Σουάνης, Καραδέμητρος (77' Γυφτοκώστας), Γκόμες, Κόντος (46' Μπέριαν), Μπαλντοβαλίεφ, Ανδρεόπουλος (73' Κρητικός).
ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Γιώργος Καμπερίδης): Πατσιγεώργος, Καραγκούνης, Νίκου, Ντόικιτς, Αποστολίδης, Ιορδανίδης (32' λ. τρ. Καρτσαμπάς), Ίτσιος, Μανίκας, Τσιρλίδης, Παπαδόπουλος, Λαζαρίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!