Άρχισαν τα Παρατράγουδα!!





Το πρώτο ύποπτο ματς της Football League που μπήκε στο «μάτι» της UEFA είναι, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η τηλεοπτική «Δίκη» στον ΣΚΑΪ, το Πιερικός - Δόξα Δράμας (2-1). Συγκεκριμένα, οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες τη Δευτέρα (17/03) και ο Πιερικός «κλείδωσε» την παραμονή του. Όπως ειπώθηκε στην εκπομπή: «Μόνος ενδιαφερόμενος ήταν ο Πιερικός, που ήθελε τη νίκη για να μείνει στην κατηγορία. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν νωρίς (3') με τον Ελευθεριάδη και η Δόξα ισοφάρισε άμεσα (11') με τον Κάσσο. Λήγει Χ το ημίχρονο, κάτι που έχουμε δει πολλές φορές στην πρώτη και τη δεύτερη εθνική κατηγορία και τελικά, με γκολ του Μανίκα στο 89' ο Πιερικός επικράτησε.Το παιχνίδι δεν ήταν στο κουπόνι του ΟΠΑΠ, όπως κανένα της Football League εδώ και δύο χρόνια. Από τις 24 νόμιμες εταιρείες που λειτουργούν στην Ελλάδα, το ματς υπήρχε μόνο στις 4, όμως παίχτηκε το μεγάλο ποσό των 300.000 ευρώ». Σημειώνεται, πάντως, ότι η Δόξα Δράμας δεν είχε «κλειδώσει την παραμονή της στο παιχνίδι εκείνο.

flnews.gr

2 σχόλια:

  1. ΠΑΝΤΟΣ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΑΤΣ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΣΤΟ 89 ΜΕ ΑΙΜΑ... ΧΑΜΕΝΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΚΛΠ... ΚΑΙ Η ΔΡΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΠΑΡΑΜΟΝΗ.. ΤΟΡΑ ΤΑ ΤΣΑΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΟΥΕΦΑ ΤΙ ΕΙΔΑΝ, ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ήμουν στο γήπεδο, το γκολ μπήκε στο 89΄.
    Όταν χάνουν χρήματα οι στοιχηματικές εταιρίες βλέπουν στημένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!