Κρουσταλέλης στο «Μ»: «Συμφώνησα για ανανέωση»

Τέσσερις μήνες έχουν ήδη περάσει μετά από την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, μιας και είχε υποστεί κάταγμα κνημιαίου. 

Ο λόγος για τον Τρύφωνα Κρουσταλέλη του Πιερικού, που μπήκε πλέον στην τελική ευθεία της οριστικής αποκατάστασης του τραυματισμού του. Ήταν από τους άτυχους της φετινής χρονιάς.
Ο 24χρονος αμυντικός του Πιερικού, που είχε χτυπήσει στις 10 Νοεμβρίου στο εκτός έδρας ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας, βρέθηκε προ ημερών – όπως επισημαίνει ο ίδιος – στην Αθήνα για να επανεξεταστεί από τον θεράποντα ιατρό του.

 «Είμαι πολύ καλύτερα. Τα δύσκολα έχουν περάσει. Είχα 3,5 μήνες εξάλλου πατερίτσα. Ήταν δύσκολα. Όλα είναι όμως στο παρελθόν. Πηγαίνω πλέον στο γήπεδο, ασχολούμαι με περισσότερα, με ασκήσεις ενδυνάμωσης και ισορροπίας. Έχω αρχίσει ήδη περπάτημα, κάνω σταδιακά κολύμπι και ποδήλατο», επισημαίνει αρχικά στο «Μ» ο ακραίος αμυντικός του Πιερικού.

«Στην προετοιμασία θα είμαι πανέτοιμος»

Όσο για την οριστική ένταξη του με την υπόλοιπη ομάδα; «Υπολογίζω ότι στις αρχές Μαΐου θα είμαι απόλυτα έτοιμος. Στην προετοιμασία θα είμαι πανέτοιμος. Άλλωστε, δεν θα σταματήσω να προπονούμαι», τονίζει ο ίδιος. 
Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, το πόδι του είναι σε εξαιρετική μετεγχειρητική κατάσταση τόσο ως προς τη θέση του οστού, όσο και ο μηνίσκος και ο πλάγιος σύνδεσμος. Η αντίστροφη μέτρηση για την αγωνιστική επάνοδο του Κρουσταλέλη ξεκίνησε.

«Έχω συμφωνήσει»
Ο ίδιος περιμένει με ανυπομονησία να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους. Δεν είναι μικρό πράγμα. Ήταν μία δύσκολη περίοδος. Παράλληλα, ο Κρουσταλέλης αναφέρθηκε και στην πρόταση, που του έγινε από τον Πιερικό, για να επεκτείνει τη συνεργασία του με την ομάδα.

 «Είχα συμβόλαιο με την ομάδα. Ωστόσο, μου έχει γίνει πρόταση για ανανέωση από την πλευρά της διοίκησης. Συμφώνησα ήδη με την ομάδα προφορικά για την ανανέωση», υποστηρίζει στο «Μ» ο Κρουσταλέλης.

http://www.metrosport.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!