Μόλις στο 3΄, ο Μπρίτο έβγαλε σε θέση τετ α τετ τον Ελευθεριάδη, που πλάσαρε εύστοχα τον εξερχόμενο Δαύκο και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Γιώργου Καμπερίδη. Οι φιλοξενούμενοι δεν άργησαν να απαντήσουν και στο 11΄ ο Πασχάλης Κάσσος κέρδισε στον αέρα τον Καραγκούνη, μετά από γέμισμα του Μπουτζίκου, κάνοντας το 1-1 με κοντινή κεφαλιά. Στο 28΄ το φάουλ του Μοσχάκη για τη Δόξα πέρασε άουτ και δυο λεπτά μετά ήταν σειρά του Σμίλιανιτς να αστοχήσει. Στο 32΄ ο Μανίκας σούταρε άουτ για τους γηπεδούχους, ενώ στο 45΄ ο Ρούτσης σούταρε άουτ για την ομάδα του Γιώργου Κουδούνη.
Μοιραίος Μανίκας και... εξιλέωση
Στο δεύτερο μέρος και στο 50΄, ο Μανίκας κέρδισε πέναλτι για τον Πιερικό από τον Σιάμπο, με τον έμπειρο επιθετικό να αναλαμβάνει την εκτέλεση, αλλά να νικιέται από τον Δαύκο. Στο 77΄ ο Πατσιογιώργος έκανε δύσκολη επέμβαση σε σουτ του Κάσσου, ενώ στο 88΄ η ομάδα της Κατερίνης λυτρώθηκε και ο Ηλίας Μανίκας... εξιλεώθηκε, όταν διαμόρφωσε το τελικό 2-1 με σκαφτό πλασέ προ του εξερχόμενου Δαύκου και μετά από πάσα του Ίτσιου. Δίνοντας το έναυσμα για πανηγυρισμούς. Διαιτητής ήταν ο Τίκας (Πρέβεζας)
ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Πατσιογεώργος, Καραγκούνης, Ντόικιτς, Ιορδανίδης, Παπατόλιος (75' Χ. Καρτσαμπάς), Ίτσιος, Μανίκας, Μπρίτο (46' Νικολίτσης), Παπαδόπουλος, Λαζαρίδης, Ελευθεριάδης (64' Κέρι).
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Δαύκος, Περπερίδης, Μπουτζίκος, Νατσούρας, Στεργιανός (45΄ λ.τ. Σιάμπος), Ρούτσης, Στόικος, Μοσχάκης (79' Βλασόπουλος), Σμίλιανιτς (66' Χιντασέλι), Ετόφ, Κάσσος.

Θ.ΨΥΧΟΓΙΟΣ