Κώστας Αποστολίδης: «Ήμασταν στα χαμένα»

Κώστας Αποστολίδης: Κάλλιο αργά παρά ποτέ

Ο αρχηγός του Πιερικού, Κώστας Αποστολίδης, είναι από τους πλέον έμπειρους της ομάδας.
Ο ίδιος και οι Μανίκας, Λαζαρίδης, Παπατόλιος βγήκαν μπροστά στην κρίσιμη στιγμή και από κοινού με το νέο προπονητή, Γιώργο Καμπερίδη, που έδωσε αγωνιστική ταυτότητα στην ομάδα, οδηγούν τον Πιερικό μακριά από επικίνδυνες καταστάσεις. 
«Δε χαλαρώνουμε. Φέραμε την κατάσταση εκεί που θέλουμε, αλλά έχουμε τρία παιχνίδια ακόμη. Ήμαστε πλέον καλύτερα ψυχολογικά. Πιστεύω, τη Δευτέρα να έχουμε τελειώσει και μαθηματικά με την υπόθεση της παραμονής»,

 δηλώνει με έμφαση στο «Μ» ο Κώστας Αποστολίδης, που παρεμπιπτόντως δεν θα έχει πάντως δικαίωμα συμμετοχής στην αναμέτρηση με τη Δόξα, διότι θα εκτίσει την ποινή του.

«Δεν μας τιμάει»
Ωστόσο, με την εμπειρία του ο Αποστολίδης συνέδραμε σημαντικά, έτσι ώστε ο Πιερικός να είναι πλέον αυτός που ορίζει την τύχη του. Μόνο με αυτοκτονία θα υποβιβαστεί. «Δεν μας τιμάει το γεγονός ότι είμαστε το αφεντικό για τη σωτηρία. Ωστόσο, με όλα αυτά που έγιναν κατά τη διάρκεια της χρονιάς, οδηγηθήκαμε σε αυτή την κατάσταση.
Με προσθαφαιρέσεις, αλλαγές προπονητών, πολλοί νέοι παίκτες, μία νέα ομάδα ουσιαστικά από τον Ιανουάριο.
Θεωρώ ότι ήταν σημαντική η συνεισφορά του Γιώργου Καμπερίδη, που έδεσε την ομάδα, αργά βέβαια έγινε ως ομάδα, αλλά της έδωσε με την έλευση του μία αγωνιστική ταυτότητα, ωστόσο κάλλιο αργά παρά ποτέ.

Δεν ευλογώ τα γένια μας, ωστόσο όταν έπεσε σε μας το βάρος, στους πιο έμπειρους, άπαντες ανταποκρίθηκαν, οι έμπειροι μπήκαν μπροστά και οι νέοι ακολούθησαν. Ίσως από την αρχή έτσι έπρεπε να γίνει, ίσως να είχαμε και καλύτερη τύχη, ωστόσο σημασία έχει τουλάχιστον ότι αποφύγαμε τα χειρότερα».

«Ήμασταν στα χαμένα»
Ο Πιερικός ξεκίνησε τη χρονιά με άλλες βλέψεις. Με έμπειρους παίκτες. Τελικά, οι στόχοι άλλαξαν μέσα στην περίοδο. Πολλά τα προβλήματα. 
«Δε δείξαμε ποτέ βαθμολογικά ότι είχαμε καλή ομάδα, δεν το δείξαμε μέσα στο γήπεδο. Ήρθαν και τα άτυχα αποτελέσματα στην αρχή, όπου σε συνεχόμενα ματς, στα οποία παίζαμε όντως πολύ καλά, αλλά δεν κερδίζαμε.
Έτσι, εγκαταλείφθηκε το αρχικό πλάνο. Άλλωστε, ήμασταν και ένα διάστημα δυο μηνών περίπου στα χαμένα. Αποπροσανατολιστήκαμε. Γενικά, αλλιώς τα περιμέναμε. Βέβαια, η ομάδα είναι πολύ κοντά στη σωτηρία, αλλά υπάρχει απογοήτευση γιατί ο Πιερικός πρέπει να πρωταγωνιστεί.

Από την άλλη, είμαστε ικανοποιημένοι όσον αφορά την εικόνα της ομάδας στα τελευταία ματς και με βάση τις δυνατότητες και το νεανικό ρόστερ, αυτό είναι τουλάχιστον το θετικό ενόψει και της νέας χρονιάς».

«Ας τελειώσει η χρονιά»

Το συμβόλαιο του Κώστα Αποστολίδη με τον Πιερικό ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι. Μπορεί ο ίδιος να έχει φτάσει τα 36 του χρόνια, ωστόσο επισημαίνει ξεκάθαρα ότι θέλει να συνεχίσει το ποδόσφαιρο, αρκεί βεβαίως να το απολαμβάνει. 

«Ναι, όντως τελειώνει το συμβόλαιο μου με τον Πιερικό. Δεν ξέρω ακόμη τι θα γίνει. Ας τελειώσει πρώτα η χρονιά και βλέπουμε», ήταν η απάντηση του στο «Μ» για το τι σκοπεύει να κάνει την ερχόμενη χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!