Η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή Κρουσταλέλη

Άρχισε περπάτημα, κολύμπι και ποδήλατο ο άτυχος 24χρονος άσος του Πιερικού
Καλά νέα! Τα δύσκολα πέρασαν… Ο λόγος για τον Τρύφωνα Κρουσταλέλη, ο οποίος τέσσερις μήνες μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε (είχε υποστεί κάταγμα κνημιαίου πλατώ) μπήκε πλέον στην τελική ευθεία της οριστικής αποκατάστασης του τραυματισμού του.
Ο 24χρονος αμυντικός του Πιερικού, που είχε χτυπήσει στις 10 Νοεμβρίου στο εκτός έδρας ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας, βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα στην Αθήνα, σύμφωνα με πληροφορίες του a-sports.gr, για να επανεξετασθεί από τον θεράποντα ιατρό του. Εκεί, λοιπόν, διαπιστώθηκε ότι το πληγωμένο πόδι του Κρουσταλέλη είναι σε εξαιρετική μετεγχειρητική κατάσταση τόσο ως προς τη θέση του οστού όσο και ο μηνίσκος και ο πλάγιος σύνδεσμος.
Ο άσος της ομάδας της Κατερίνης άρχισε ήδη περπάτημα, κολύμπι και ποδήλατο και υπολογίζεται σε δύο μήνες να ξεκινήσει τρέξιμο. Ως εκ τούτου η αντίστροφη μέτρηση για την αγωνιστική επάνοδο του Κρουσταλέλη ξεκίνησε, αφού αναμένεται να είναι σε ικανοποιητική κατάσταση με την έναρξη του καλοκαιρινού βασικού σταδίου της προετοιμασίας του Πιερικού για την επόμενη περίοδο.

a-sports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!