Πρόταση τραπεζίτη απο την Θεσσαλονίκη για τον Πιερικό

Συγκεκριμένη πρόταση φαίνεται ΝΑ θέλει να καταθέσει τις επόμενες ημέρες Τραπεζικό στέλεχος από την Θεσσαλονίκη εν αναμονή των εξελίξεων!!!

Η Ιστορική ομάδα του Πιερικού:
Ο Μεγ. Αλέξανδρος Κατερίνης συμμετέχει στο πρωτάθλημα Α΄ εθνικής κατηγορίας την αγωνιστική περίοδο 1959 - 60 από   την οποία υποβιβάστηκε την ίδια χρονιά.


Την αμέσως επόμενη χρονιά γίνεται η συνένωση του Μεγ. Αλεξάνδρου με τον Όλυμπο Κατερίνης και δημιουργείται το σωματείο με το όνομα ΠΙΕΡΙΚΟΣ.

Από το 1962 έως το 1972 η ομάδα της Κατερίνης αγωνίστηκε ανελλιπώς στην Α΄Εθνική.
Το 1963 ο Πιερικός αγωνίστηκε στον τελικό Ελλάδος Κυπέλλου όπου και ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό  με 3-0. Την αγωνιστική περίοδο 1964-65 ο Πιερικός είχε τη μεγαλύτερη διάκριση στην μέχρι τώρα ιστορία του,όταν κατατάχτηκε 5ος στο πρωτάθλημα της Α΄Εθνικής.



Την περίοδο 1967-68 επανέλαβε την επιτυχία του και ξανακέρδισε την 5η θέση και έπαιξε στο Βαλκανικό κύπελλο με Περόε Βουλγαρίας και ΠΤΤ Τουρκίας.

Αθανάσιος Τζήμας

Σύντομα περισσότερα...

πηγή:pieriasport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!