Φέρνει ενημερότητα και Μπουνγκού ο Πιερικός! (ΒΙΝΤΕΟ)

Όπως όλα δείχνουν το θέμα της ενημερότητας στον Πιερικό τελειώνει στα επόμενα 24ωρα, κάτι που σημαίνει ότι οι παίκτες που έχουν υπογράψει τα δελτία τους θα αγωνιστούν στο Δευτεριάτικο αγώνα με τον Εθνικό Γαζώρου.

Ήρθε και προπονήθηκε ο Μπουνγκού. (BINTEO)
Παράλληλα οι διοικούντες του Πιερικού, έφεραν στην Κατερίνη απόψε τον Αμούρ Φλοριάν Μπουνγκού. Ο έγχρωμος 21 ετών ποδοσφαιριστής (αμυντικός μέσος) που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Εστονική Καράκας, και με συμμετοχές σε νέων και ελπίδων του Κονγκό. Βρέθηκε στην απογευματινή προπόνηση οπού και πέρασε υπό την επίβλεψη του Καμπερίδη. Με τον ερχομό της ενημερότητας, ενδέχεται να υπογράψει τις επόμενες ημέρες. 

Φέρνει και επιθετικό.
Εκτός απο τον Μπονγκού, ο Πιερικός κινείτε για σέντερ φορ, σε μια ακόμη θέση που πονάει ουσιαστικά η ομάδα, και σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις καθώς το περιθώριο στενεύει, (στις 10 του μηνός λήγει η προθεσμία για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές).


Γιώργος Σιδηρόπουλος





Περισσότερο υλικό απο τον Αμούρ Μπουνγκού 








1 σχόλιο:

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!