«Μας προπηλάκισαν τα 'φιλαράκια' του Τσάκα»


Ο Κώστας Παπαδόπουλος εξαπέλυσε επίθεση σε Τσάκα, Καβάλα και αστυνομικό διευθυντή Καβάλας. 

Σοβαρότατες καταγγελίες από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Πιερικός, Κώστα Παπαδόπουλο, ο οποίος με δήλωσή του μετά το ματς με την Καβάλα έκανε λόγο για μπράβους που προπηλάκισαν τους παίκτες των Κατερινιωτών και τον ίδιο.
Επιτέθηκε στον διαιτητή Αγγελάκη, χαρακτηρίζοντάς τον «άθλιο», ενώ από τα βέλη του δεν ξέφυγε ο αστυνομικής διευθυντής Καβάλας, που «διευκόλυνε το έργο των εύσωμων κυρίων».

Αναλυτικά η δήλωσή του: «Λυπάμαι πολύ για τον άνθρωπο που έχει στα χέρια του τη διοίκηση της ιστορικής Καβάλας. Αφού με επισκέφθηκαν στη σουίτα που μου παραχώρησε οι σωματώδεις φίλοι του και με προπηλάκισαν με κάθε τρόπο, γέμισε το γήπεδο με άπειρους σωματαράδες που προπηλάκισαν τους ποδοσφαιριστές του Πιερικού. Λυπάμαι ειλικρινά. Η Καβάλα είναι τεράστια ομάδα και δεν χρειάζεται τέτοιες συμπεριφορές.
Οι παρατηρητές της ΕΠΑΕ αγρόν ηγόραζαν και έτσι όλα είναι καλά. Άθλιος για ένα ακόμα παιχνίδι ο κ. Αγγελάκης. Μικρός το δέμας, αλλά κουτοπόνηρος. Σφάγιασε τον Πιερικό χωρίς οίκτο. Να τον χαίρονται.
Συγχαρητήρια και στον αστυνομικό διευθυντή Καβάλας γιατί διευκόλυνε το έργο των εύσωμων κυρίων, αφού το έργο ξυλοδαρμού των ποδοσφαιριστών μας ανέλαβαν ένστολοι άνδρες του. Κόλαση κυριολεκτική. Αηδίασα. Συγχαρητήρια στους παίκτες και την τεχνική ηγεσία. Κόντρα σε όλους πάλεψαν από το 20ό λεπτό με δέκα παίκτες και ήταν παλικάρια».

footballleaguenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!