Παπαδόπουλος: «Σκέφτομαι να παραιτηθώ αύριο - Να χαίρεστε τον Τερετίδη σας»

Στην συνέντευξη τύπου εισέβαλε μετά τον αγώνα ο πρόεδρος του Πιερικού Κώστας Παπαδόπουλος και έριξε βολές εναντίον διαιτησίας, Τερετίδη και άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο παραίτησης του άμεσα.

Μερικά λόγια απο την δήλωση του Κώστα Παπαδόπουλου ήταν:
 «Κάναμε μια ήττα επειδή θέλησαν κάποιοι να την κάνουμε, Είναι απαράδεκτο να σφυρίζουν τέτοια κρίσιμα ματς διαιτητές σαν τον σημερινό, Η διαιτησία του Κ.Τερετίδη ήταν στοχευμένη. Ο Πιερικός δικαιούται καλύτερη συμπεριφορά. Είναι απαράδεκτο
να ακυρώνεται η προσπάθεια του κόσμου,τεχνικών, ποδοσφαιριστών και διοίκησης επειδή έτσι ήθελε ο Κ.Τερετίδης, Θα σκεφτώ να υποβάλλω την παραίτηση μου αύριο. 

Eίναι προφανές ότι κάποιοι δεν θέλουν την φωνή του προέδρου στην δημοσιότητα. Ο Πιερικός παλεύει για την επιβίωση του και σήμερα είχαμε διαιτησία απο την Καβάλα. Νιώθω ένοχος απέναντι στον κόσμο του Πιερικού που δεν αντέδρασαν, και έτσι σκέφτομαι την παραίτηση μου, η φωνή του Πιερικού είναι ο κόσμος της, και αυτοί δεν θέλουν την παρουσία μου και την φωνή μου στην ομάδα, είναι στοχοποιημένος ο πρόεδρος του Πιερικού. Να το ξέρει καλά ο Τερετίδης και οι άλλοι. Ο Πιερικός δεν πρόκειται να πέσει, να το βάλουν καλά στο μυαλό τους, όσα εγκλήματα και αν κάνουν δεν πρόκειται να πέσει. Τα χαιρετίσματα μου λοιπόν στον Κ.Τερετίδη και την παρέα του.»

3 σχόλια:

  1. ΚΑΝΤΟ ΡΕ ΓΑΜΙΩΛΗ ΜΗΝ ΤΟ ΛΕΣ ΜΟΝΟ ΚΑΝΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χοντρέ,Πιερικός είσαι μόνο στα εύκολα..
    Το σωστό, είναι Πιερικός στα εύκολα, ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ..
    Οι διαιτητές αυτής της αγωνιστικής είχαν βγει από την δευτέρα,βλήμα,θα μπορούσες να κάνεις ένσταση..Μήπως,λέω,μήπως είσαι και εσύ από αυτούς που θέλουν την ομάδα στην Γ' εθνική..Σήκω φύγε βλάκα..Μια ασφαλιστική ενημερότητα δεν μπορούσες να πάρεις..ΣΗΚΩ ΦΥΓΕ!!
    ΤΣΑΚΑ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ,ΓΑΜΙΩΛΗ,ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ?ΜΙΣΟ ΜΕΤΡΟ ΜΕΣΑ Η ΜΠΑΛΑ ΣΤΟ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕΤΡΗΣΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΚΑΝΕΝΑ ΟΦΣΑΙΤ-ΠΕΣ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΟΥ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ-ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ-ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΓΙΟΜΕΣ ΕΠΑΙΖΕ.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!