Oυγγρική "σφήνα" για Καρίλ, Κλεισμένος ο Ντιαττά


Ο Σενεγαλέζος έχει συμφωνήσει με τους Μελανόλευκους, ουγγρική "σφήνα" για τον Ισπανό.
cfoot2

Οι καλές εντυπώσεις που έχει αφήσει ο Σενεγαλέζος μεσοεπιθετικός Ιμπραχίμα Ντιατά, τόσο στις προπονήσεις, όσο και στο φιλικό με τον Εθνικό Κατερίνης, επέτρεψαν στον Γιώργο Καμπερίδη να ανάψει πράσινο φως στη διοίκηση της ΠΑΕ Πιερικός για την απόκτησή του. Έτσι, ο παίκτης φέρεται να έχει δώσει τα χέρια με τους Μελανόλευκους κι εκκρεμεί πλέον η ρύθμιση για την ασφαλιστική ενημερότητα, προκειμένου να ανακοινωθεί μαζί με τους υπόλοιπους υπό μεταγραφή ποδοσφαιριστές.
Σε ότι αφορά τον Ιβάν Καρίλ, η απόκτησή του από τον Πιερικού (και πολύ περισσότερο η άφιξή του στην Κατερίνη...) δεν πρέπει να θεωρείται και τόσο σίγουρη, όσο φάνηκε αρχικά. Για τον Ισπανό μεσοεπιθετικό έχει μπει "σφήνα" ομάδα από την Ουγγαρία, που έχει εκφράσει επιθυμία να τον αποκτήσει, εκμεταλλευόμενη και την καθυστέρηση εξελίξεων στο "μελανόλευκο" στρατόπεδο. Οι επόμενες ώρες και οι κινήσεις που θα κάνει ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Κώστας Παπαδόπουλος, θα κρίνουν την έκβαση της υπόθεσης αυτής...

mikriliga

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!