Όνειρα για Χαμόγελα στον ΠΙΕΡΙΚΟ!!



Τα πράγματα στην ομάδα του Πιερικού τον τελευταίο καιρό δεν πάνε καθόλου καλά.
Τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα της κατηγορίας έχουν επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό και τον ΠΙΕΡΙΚΟ που παρόλα αυτά ακόμα έχει δυνάμεις και αγωνίζεται καθημερινά. Το δυσάρεστο σε όλη αυτήν την κατάσταση είναι οτι δεν υπάρχει θετικό αποτέλεσμα προς το παρόν, γεγονός που δυσαρεστεί τον κόσμο της ΠΙΕΡΙΑΣ. Μέτα και το τελευταίο ατυχές αποτέλεσμα με τον γείτονα Αιγινιακό και την παραίτηση του Νίκου Θεοδοσιάδη ανοίγει μια νέα σελίδα. (με μαύρο φόντο).

Αναλαμβάνει τον Πιερικό ο Καμπερίδης

Ο Νέος προπονητής του Πιερικού Γ.Καμπεριδης περιμένει απο τους διοικούντες να εξασφαλίσουν φορολογική ενημερότητα ώστε να προχωρήσει στης επιτρεπτές περιορισμένες μεταγραφές. Μέχρι στιγμής τα ονόματα είναι λίγο πολύ γνωστά, πρόκειται για 3 ποδοσφαιριστές απο την ομάδα νέων που θα προβιβαστούν στην ΠΑΕ (Δαλαμήτρας, Α.Καρτσαμπας, Τάχος).



Υπάρχουν και άλλα ονόματα που ακούγονται απο την ΠΙΕΡΙΑ όπως: Ρένος Σταύρε ( Ο Υψηλόσωμος ποδοσφαιριστής είχε βρεθεί ένα κλικ κοντά στον Πιερικο το καλοκαίρι πριν υπογράψει στην Ομάδα του Αχ. Νεοκαισάρειας. Ο Σταυρε ήταν επιλογή του Νίκου Θεοδοσιαδη πράγμα που δείχνει οτι η περίπτωση του δεν θα προχωρήσει). 

Η Περίπτωση του Τζον Εκελμανς όμως που προπονείτε εδώ και 2 βδομάδες με την ομάδα του Πιερικού φαίνεται οτι θα τελειώσει θετικά, με τον ποδοσφαιριστή να δείχνει στοιχεία απαραίτητα για την ομάδα. Τέλος στα μελλοντικά σχέδια της ομάδας πληροφορίες αναφέρουν οτι 2 Αφρικανοί ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί στης ακαδημίες (2η 3η ομάδα) Ισπανικής ομάδα 1ης κατηγορίας θα καταφτάσουν στην χώρα μας για λογαριασμό του ΠΙΕΡΙΚΟΥ.  

Γιάννης Ελενίδης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!