«Δεν έχει μόνο χωριουδάκια»

O πρόεδρος του Πιερικού Κώστας Παπαδόπουλος και μέλος της επιτροπής της Φούτμπολ Λιγκ μίλησε στον Arena FM 89,4 μετά την σημερινή(31/1) συνάντηση του διοικητικού συμβουλίου της Φούτμπολ Λιγκ και αποκάλυψε ότι έστειλαν επιστολή στην Σούπερ Λιγκ για νέα και τελευταία συνάντηση την Δευτέρα(3/2).
Αναλυτικά τα όσα είπε:
Football+League-610x350
«Εμείς θεωρούμε ότι λόγω ευγενείας αλλά και σεβασμού προς τον πρόεδρο του Αρείου Πάγου ο οποίος ζήτησε να κάνουμε μια ενδοσκόπηση οι δυο λίγκες και να προσπαθήσουμε να τα βρούμε. Συζητήσαμε το ενδεχόμενο να βρεθούμε με την Σούπερ Λιγκ και να δούμε αν μπορούμε να βρούμε μια κοινή γλώσσα. Το θεωρούμε υποχρέωσή μας να μιλήσουμε για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο για ακόμα μια φορά μήπως και μπορέσουμε να συνεννοηθούμε. Στείλαμε έτσι μια επιστολή προς την Σούπερ Λιγκ από την οποία ζητάμε συνάντηση πριν από το δικαστήριο. Με δεδομένο ότι το δικαστήριο είναι την Τρίτη(2/2), η συνάντηση πρέπει να γίνει την Δευτέρα.
Αυτήν την στιγμή η γενική τοποθέτηση των μελών της φούτμπολ Λιγκ, το τρία είναι για εμάς κόκκινη γραμμή. Μπορούμε να συζητήσουμε το ενδεχόμενο για το πόσες ομάδες θα πέσουνε, δεν μας αφορά ιδιαίτερα αυτό το κομμάτι, αυτό που μας ενδιαφέρει είναι το πόσοι θα ανέβουν. Να πέσουν δυο και να ανεβούν τρεις, ας γίνουν δεκτές και οι δυο προκηρύξεις. Το πόσες θα πέσουν ας έχει κυρίαρχο ρόλο η Σούπερ Λιγκ, αυτό που μας ενδιαφέρει και θέλουμε να έχουμε εμείς τον πρώτο λόγο, είναι το πόσες ομάδες θα ανέβουν στην μεγάλη κατηγορία.
Αυτό το πράγμα πρέπει να τελειώσει με ένα τρόπο που δεν προσβάλει την ηθική και την αξιοπρέπεια της κατηγορίας μας, έχουμε ταλαιπωρηθεί αρκετά. Στην Β΄ εθνική δεν παίζουν μόνο συνοικίες και χωριουδάκια, παίζουν ομάδες φανέλες, παίζει η Παναχαϊκή , ο Ολυμπιακός Βόλου, παίζει ο Ηρακλής, ο Πιερικός, η Δόξα Δράμας, η Καβάλα. Είναι μεγάλα σωματεία και πρέπει να μάθουν να τα σέβονται».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!