«Φλερτ» με Χιονίδη-Ντόση ο Πιερικός
Αρκετές αλλαγές αναμένονται στο ρόστερ του Πιερικού από Δευτέρα, μετά τον κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα με την Κέρκυρα. Μετά τους Ιασωνίδη, Λαμπάκη, Στεφανίδη και Σερέτη, κοντά στην έξοδο δείχνει και ο 24χρονος μέσος, Γιώργος Ιορδανίδης, που εκδήλωσε τάσεις φυγής και πιθανότατα το κυριακάτικο ματς θα είναι το τελευταίο του στους μελανόλευκους, ενώ και άλλοι παίκτες είναι πιθανό να αποχωρήσουν.
Πρόθεση στην ομάδα της Κατερίνης είναι να κρατήσει έναν «κορμό» μεσοαμυντικά και να ενισχυθεί μεσοεπιθετικά, ενώ θα προωθηθούν στην πρώτη ομάδα οι νεαροί Δαλαμήτρας, Καραθάνας και Α. Καρτσαμπάς από τη δεύτερη. Συζητήσεις έχουν γίνει με αρκετούς παίκτες ως τώρα και θα δοθεί βαρύτητα στην αγορά της Πιερίας. Μέσα στους στόχους για την ομάδα του Νίκου Θεοδοσιάδη είναι σύμφωνα με πληροφορίες του dokari.gr μεταξύ άλλων ο 21χρονος γηγενής αριστερός εξτρέμ, Γιάννης Ντόσης, που έπαιζε στην Καβάλα, αλλά και ο επίσης Κατερινιώτης επιθετικός του Ηρακλή, Γιώργος Χιονίδης (φωτό), που δείχνει παροπλισμένος στο «Γηραιό» και έχει συνεργαστεί και με τον Θεοδοσιάδη.
Συνεχείς προτάσεις
Παράλληλα, στη λίστα ενίσχυσης μεταξύ άλλων είναι ο μεσοεπιθετικός Αλέξης Νατσιόπουλος (έφυγε από τον Ηρακλή, που γυμνάζεται με τον Εθνικό Γαζώρου αλλά αν δεν κλείσει στους Σερραίους θα απασχολήσει), ενώ προτάθηκε ο νεαρός Σωτήρης Θεοδωρίδης (επιθετικός με θητεία σε Καβάλα-ΠΑΟΔ), αλλά και ένα «ηχηρό» όνομα από την εγχώρια αγορά.
Από την ξένη, στον Πιερικό έχουν προταθεί επιθετικοί από Σκόπια και Σερβία και δυο Πορτογάλοι μέσοι. Ο ένας είναι ο αριστεροπόδαρος (δεκάρι και εξτρέμ) Μάθιου Σίλβα, που πέρυσι αγωνίστηκε στην Αναγέννηση Επανομής.
Θεόφιλος Ψυχογιός