Νίκος Θεοδοσιάδης: ''Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτε''


Αναλυτικά τα λόγια των προπονητών:
Άγγελος Διγκόζης (προπονητής Τυρνάβου): 
«Μετά από ένα άτυχο αποτέλεσμα με τον Εθνικό Γαζώρου, όπου δε δικαιούμασταν την ήττα, παίξαμε σήμερα με μια ιστορική ομάδα, όπως ο Πιερικός. Γνωρίζαμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε αρκετά καλούς παίκτες, ειδικά μεσοεπιθετικά και προσπαθήσαμε να περιορίσουμε τον Πιερικό, όσο καλύτερα μπορούσαμε. Δυστυχώς για εμάς, από μια απομάκρυνση αντιπάλου, δεχτήκαμε γκολ.
Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε, ήλθε η φάση του πέναλτι και της αποβολής για τον Πιερικό και από εκεί και πέρα, χωρίς να θέλω να προσβάλω την ομάδα του Πιερικού που έπαιζε και με δέκα παίκτες, το αποτέλεσμα μας αδικεί. Δεν είμαι ευχαριστημένος με την ισοπαλία, όπως ελεξίχθηκε, θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη από το πρώτο μέρος. Προσπαθήσαμε και από τις πλευρές, και κάθετα, να διασπάσουμε τον αντίπαλο, και το καταφέραμε σε αρκετές περιπτώσεις, είχαμε την τελική πάσα, όχι όμως και το καλό τελείωμα για να πάει η μπάλα στα δίχτυα.
Το σημερινό αποτέλεσμα είναι για μένα και για την ομάδα μου μάθημα. Κρούω τον κώδωνα του κινδύνου σε μερικούς παίκτες της ομάδας, υπάρχει τώρα ένα δύσκολο παιχνίδι με την Αναγέννηση Γιαννιτσών και μετα θα υπάρξουν πολλές συζητήσεις. Οι παίκτες θα πρέπει να σέβονται πρώτα την ομάδα, πρώτα τον πρόεδρο αλλά και πάνω απ' όλα να σέβονται τους εαυτούς τους στον αγωνιστικό χώρο. Κάποιοι δε θέλουν να το καταλάβουν, θα το καταλάβουν όμως στις 23 Δεκεμβρίου.
Συγχαρητήρια στην ομάδα του Πιερικού. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι δίπλα σε ένα νέο παιδί που κάνει αρκετά καλή δουλειά. Εύχομαι να πετύχει το στόχο της και εύχομαι σε όλο τον κόσμο υγεία και καλές γιορτές».
Νίκος Θεοδοσιάδης (προπονητής Πιερικού):
«Γνωρίζαμε ότι είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι, είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πειθαρχημένη ομάδα, αγωνιστικά, με πολλούς και καλούς παίκτες σε όλες τις γραμμές. Ξεκινήσαμε ιδανικά, προηγηθήκαμε με ένα ωραίο γκολ του Κέρι στο 6' αλλά μια απόφαση του διαιτητή, για την οποία όλα τα παιδιά μου είπανε ότι δεν υπήρξε καμια περίπτωση πέναλτι, ανέτρεψε τις ισορροπίες και έδωσε στο αντίπαλο το πλεονέκτημα στην εξέλιξη του παιχνιδιού.
Στο ημίχρονο μιλήσαμε με τα παιδιά και είπαμε να φροντίσουμε να κλείσουμε τους χώρους και να εκμεταλλευτούμε έστω και μια φάση που θα μας παρουσιαζόταν. Εφαρμόσαμε κατά γράμμα όσα είπαμε. Ο Παπατολίκας βρέθηκε σε καλή μέρα και ήταν έτοιμος όταν έπρεπε. Αν με ρωτούσατε πριν το παιχνίδι, δε θα ήμουν ευχαριστημένος με το 1-1, αλλά με την εξέλιξή και ο βαθμός κρίνεται θετικός. Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη μεγάλη προσπάθεια, ειδικά παίζοντας με παίκτη λιγότερο. Έρχεται ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι, με την Κέρκυρα την άλλη αγωνιστική. Πρέπει να προετοιμαστούμε για αυτό το παιχνίδι για να κλείσουμε θετικά τον α' γύρο.
Είναι γνωστό ότι υπήρξαν πολλές αποχωρήσεις παικτών από την ομάδα. Μετά το παιχνίδι με την Κέρκυρα, θα προσπαθήσουμε να υλοποιήσουμε το πλάνο το οποίο έχουμε ήδη φτιάξει, όσον αφορά σε κάποιες προσθήκες που πρέπει να γίνουν. Είμαστε λίγοι σε ποσότητα, όχι σε αξία. Θα κάνουμε προσθήκες για να ενισχύσουμε την ομάδα. Όσο για τις αποχωρήσεις, αν υπάρξουν, θα είναι λιγοστές.
Συγχαρητήρια στον Άγγελο Διγκόζη για τη δουλειά που κάνει. Το ποδόσφαιρο χρειάζεται ανθρώπους σαν εμάς. Χαίρομαι που υπήρξαμε αντίπαλοι στα γήπεδα σαν παίκτες και τώρα βρισκόμαστε αντίπαλοι στους πάγκους. Εύχομαι ό, τι καλύτερο γι' αυτόν και την ομάδα του. Όσο για μας, αν συνεχίσουμε έτσι, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτε. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα κάνουμε «ταμείο».
Οι δηλώσεις των παικτών:
Kάρλος Aντρέ (ποδοσφαιριστής Τυρνάβου):

«Είμαστε λίγο απογοητευμένοι από το τελικό σκορ. Θεωρώ ότι ήμασταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο, ειδικά μετά την αποβολή του παίκτη του Πιερικού. Ελέγχαμε το ρυθμό και είχαμε 3-4 κλασικές ευκαιρίες. Βρεθήκαμε και αντίπαλοι με έναν τερματοφύλακα που ήταν πάρα πολύ καλός. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι, μπορούσαμε να κερδίσουμε αλλά δε τα καταφέραμε.
Τώρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, με την Αναγέννηση Γιαννιτσών. Θα δουλέψουμε και για αυτό το παιχνίδι, θα κάνουμε ό, τι καλύτερο για να συνεχίσουμε τη δουλειά υπό τις οδηγίες του προπονητή. Ευχαριστώ τον κόσμο που μας ακολούθησε και στην Κατερίνη. Ελπίζω να μας στηρίξουν και σε αυτό με την Αναγέννηση Γιαννιτσών».
Φλόρενς Κέρι (ποδοσφαιριστής Πιερικού):
«Μπήκαμε στο παιχνίδι με σκοπό τη νίκη. Μέχρι το πέναλτι και την αποβολή πηγαίναμε καλά, προηγηθήκαμε νωρίς, όμως η φάση του πέναλτι και της αποβολής που κατά τη γνώμη μας δεν ήταν μας "έκοψε τα πόδια". Ο Τύρναβος είχε την υπεροχή ως το τέλος του α'
μέρους. Στο β' μέρος μπήκαμε δυνατά, το παλέψαμε και πήραμε το βαθμό, ο οποίος, όπως και να έχει, είναι προτιμότερος από την ήττα. Τώρα κοιτάμε το παιχνίδι με την Κέρκυρα. Προσπαθούμε να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα δούμε τι θα πετύχουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!