Αποχή στον Πιερικό... και έρχονται και τα χειρότερα!

Με αυτόν τον τρόπο λοιπόν αντιδρούν οι ποδοσφαιριστές του Πιερικού για οσα συνέβησαν και συμβαίνουν της τελευταίες ημέρες στην ομάδα. 
 
Υπάρχουν ξαφνικές αποχωρήσεις παικτών - προσφυγές και προαναγγελία αποχωρήσεων για άλλους 5-6 παίκτες, αλλά πάνω απο όλα το ποτήρι που ξεχείλισε την υπομονή των παικτών, ήταν η συμπεριφορά της διοίκησης του Πιερικού να μην δώσει στους ποδοσφαιριστές της ομάδας τα οφειλόμενα τους. Εμείς το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι.. ο Θεός βοηθός και βλέπουμε για την συνέχεια...... ωστόσο τα πράγματα έχουν φθάσει πλέον στο απροχώρητο και τις επόμενες μέρες αν δεν γίνει καμία κίνηση απο την ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, ίσως να έχουμε και άλλα τέτοια ''μηνύματα'' απο τους ποδοσφαιριστές της ομάδας οπού όπως καταλάβαμε, και η δική τους υπομονή έφτασε στο τέλος της.

1 σχόλιο:

  1. ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ! ΟΥΤΟΣ Η ΑΛΛΟΣ, ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟΧΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΔΕΡΦΙΑ! ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΑΚΟΜΗ ΕΚΕΙ ΜΕΝΟΥΝ. ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΓΙΑΥΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!