Χριστουγεννιάτικες ευχές απο ποδοσφαιριστές,τεχνικό τιμ και διοίκηση του Πιερικού

Το δικό τους Χριστουγεννιάτικο μήνυμα πέρασε σύσσωμοι η ομάδα του Πιερικού απόψε μέσω του PierikosNews.gr. Ποδοσφαιριστές, τεχνικό τιμ και διοίκηση μοίρασαν ευχές και μηνύματα αισιοδοξίας για της δύσκολες οικονομικές εποχές που περνάει η ομάδα του Πιερικού, καθώς και για ολόκληρο τον κόσμο.
ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΙΜ




Νίκος ΘεοδοσιάδηςΕύχομαι η γέννηση του Χριστού να είναι το προμήνυμα για μια χρόνια διαφορετική για τον ΠΙΕΡΙΚΟ μας όμορφη δημιουργική και με πολλές επιτυχίες!

Γιάννης Συμεωνίδης: ''Μπορεί να λιγοστέψανε εφέτος τα λεφτά μας μα έχουμε ακόμα άθιχτα τα πλούτη στην καρδιά μας Εύχομαι τα Χριστούγεννα υγεία να μας φέρουν και ελπίδα και όνειρα πολλά σε όσους υποφέρουν. Τώρα για την ομάδα μας για τον ΠΙΕΡΙΚΟ μας ο νέος χρόνος που θα μπει να φέρει ωραία δώρα για να είναι το μέλλον που θα έρθει καλύτερο απο τώρα!!!!!''




                                    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ





Δημήτρης Παπατολίκας: Χρόνια πολλά, καλές γιορτές να έχουμε με αγάπη και ευτυχία σε όλους, και εύχομαι το 2014 να φέρει την επίτευξη των στόχων της ομάδας μας!






       

           Δημήτρης Πατσιογιώργος: Εύχομαι καλά Χριστούγεννα με Υγεία ευτυχία αγάπη σε όλο τον κόσμο ..








Κώστας Αποστολίδης |C|Χρόνια πολλά και καλές γιορτές με υγεια πανω απ ολα σε όλη την οικογένεια του Πιερικού αλλά κ σε όλο τον κόσμο!Με την έλευση των εορτών, όπως συνηθίζεται,ας κάνουμε ατομικά και ομαδικά τον απολογισμό μας και εύχομαι να πετύχουμε πολλά περισσότερα και καλύτερα πράγματα με την στήριξη όλων αλλά και την δίκη μας προσπάθεια!!!

Τρύφων Κρουσταλέλης: Εύχομαι σε όλο το κόσμο πρώτα απ ολα υγεια και δυναμη γιατι ζουμε σε δυσκολους καιρους.. επισης πολυ σημαντικο ειναι να μαθουμε να δινουμε αγαπη σε ολους ευχομαι λοιπον να μαθουμε ολοι να νοιαζομαστε τον διπλανο μας οσο δυσκολο και αν μας φαινεται, και τελος θα ηθελα να ευχηθω ο πιερικος να βρει την αρμονια που του αρμοζει σε ολα τα επίπεδα για να γυρίσει στα λημέρια που αρμόζουν σε αυτον τον κοσμο




Στέλιος Νικολίτσης: Σας εύχομαι ολόψυχα όλους καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές.. Εύχομαι η γέννηση του Χριστού να μας φωτίσει και να μας δώσει δύναμη τον καθένα ξεχωριστά...με υγεια πάνω απ όλα.







Δημήτρης Ίτσιος: Χρόνια πολλά, καλά Χριστούγεννα καλές γιορτές και ευτυχισμένο το νέο έτος με υγεια και χαρά να μπει το 2014 για όλους μας.










Διονύσης Μιχαηλίδης: Καλά Χριστούγεννα με υγεία, αγάπη και ευτυχία σε όλο τον κόσμο








Φλόρενς Κέρι: Σας εύχομαι καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές...και εύχομαι ο καινούργιος χρόνος να σας φέρει υγεία,αγάπη,ευτυχία.







Χρήστος Ελευθεριάδης: Εύχομαι σε όλους καλές γιορτές με αγάπη ευτιχια και πάντα με υγεία!









Σίμος Παπαδόπουλος: Καλά Χριστούγεννα, χρόνια πολλά σε όλους, εύχομαι υγεία και ευτυχία σε ολο τον κόσμο, και το νέο έτος να βρεθεί ο Πιερικός εκεί που αξίζει να είναι πραγματικά.







Γιώργος ΤσιρλίδηςΕύχομαι σε όλους πάνω απ όλα υγεια και ευτυχία. Επίσης εύχομαι επίτευξη στόχων και ομαδικά και 
ατομικά στον καθένα. Καλή συνέχεια και καλά Χριστούγεννα.







Γιώργος Ιορδανίδης: Χρόνια πολλά και δημιουργικά με υγεία σε όλο τον κόσμο. Καλά Χριστούγεννα σε όλους!








Παύλος Καθάριος: Εύχομαι σε όλο τον κόσμο και την ομάδα μας υγεια ευτυχία και καλές γιορτές!!
 Όλοι ενωμένοι στις δύσκολες μέρες που ζούμε!!







Νίκος Ιορδανίδης: Χρόνια πολλά, καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο με υγεία πάνω απ’ όλα!








                ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Πασχάλης Τσιτιρόκης (Πρόεδρος ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ): 
Eύχομαι σε ολο τον κόσμο στους ποδοσφαιριστές στους παράγοντες και σε όλους τους φιλάθλους καλά Χριστούγεννα καλή χρονιά με αγάπη ειρήνη και ομόνοια και με υγεια πάνω απο ολα ....το 2014 να είναι ενα έτος δημιουργικό και παραγωγικό για όλους και ο καθένας να υλοποίηση τις επιθυμίες του.



-------------------------------------------------

Υ.Γ Κατά την διάρκεια της ημέρας θα υπάρξουν και κάποιες προσθήκες ατόμων για όσους δεν είπαν κάτι μέχρι στιγμής.

Το PierikosNews ευχαριστεί την ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, τους ποδοσφαιριστές το τεχνικό τιμ και την διοίκηση της ομάδας για την συνεργασία της και τις ευχές της. Σας ευχόμαστε όλους Καλά Χριστούγεννα μέσα απο την καρδιά μας και προπάντων με υγεία, χωρίς τραυματισμούς για τους ποδοσφαιριστές μας και ολα τα υπόλοιπα θα έρθουν στον χρόνο τους, υπομονή και χαμόγελα σε όλους αυτές της γιορτινές ημέρες. 

PierikosNews - Γιώργος Σιδηρόπουλος, Γιάννης Ελενίδης.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!