Ιασωνίδης: «Τους πίστεψα, αλλά η κατάσταση με κούρασε»

Για υπομονή που εξαντλήθηκε έκανε λόγο ο 28χρονος αμυντικού που αποχώρησε απ’ τον Πιερικό
Τους λόγους που τον έκαναν να πάρει την απόφαση για πρόωρη αποχώρηση από τον Πιερικό εξήγησε ο Κώστας Ιασωνίδης. Ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός μίλησε στον Arena FM και αναφέρθηκε στα πολλά οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν στην ομάδα της Κατερίνης και στη μουρμούρα που υπήρχε στις προπονήσεις με αφορμή αυτά.

«Ήμουν από τους πρώτους που δήλωσα ότι θέλω να φύγω από τον Πιερικό γιατί τα πράγματα δεν ήταν έτσι όπως τα περίμενα. Το οικονομικό ήταν μεγάλο πρόβλημα. Ήξερα ότι υπάρχουν προβλήματα στην ομάδα, αλλά τους πίστεψα ότι θα κάνουμε κάτι καλό φέτος γι’ αυτό και πήγα το καλοκαίρι. Δυστυχώς τα πράγματα δεν ήταν έτσι και έχουν πλέον δημιουργηθεί προβλήματα και με άλλους ποδοσφαιριστές», ανέφερε αρχικά ο έμπειρος στόπερ.

«Η υπομονή μας εξαντλήθηκε γιατί το πρόβλημα ήταν πολύ έντονο και έβγαινε και στον αγωνιστικό χώρο. Υπήρχε πολύ μουρμούρα όλη την εβδομάδα και κάναμε τα πάντα για να το ξεχάσουμε τουλάχιστον όταν μπαίναμε μέσα στο γήπεδο. Τους πίστεψα πολύ το καλοκαίρι, αλλά τελικά δεν ήταν όπως μου τα παρουσίασαν και με κούρασε πολύ η όλη κατάσταση στην ομάδα», πρόσθεσε ο Ιασωνίδης για να συνεχίσει:

«Το πρωτάθλημα στη Β’ Εθνική γίνεται όλο και χειρότερο και δε ξέρω τι μπορεί να γίνει για να αλλάξουν τα πράγματα. Δεν πρέπει βέβαια να βάζουμε όλες τις ομάδες στο ίδιο καζάνι, καθώς υπάρχουν και σύλλογοι οι οποίοι φέρονται καλά στους ποδοσφαιριστές τους και τους πληρώνουν κανονικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!